Garfunkel and Oates - Music Songs (2009)

Folk / Pop
Uitgebracht in eigen beheer

1. Pregnant Women Are Smug (2:17)
  2. I Would Never (Have Sex with You) (2:16)
  3. Me, You and Steve (1:57)
  4. F**k You (2:16)
  5. Only You (1:51)
  6. One Night Stand (3:59)
  7. Silver Lining (2:09)
  8. As You Are (2:20)
avatar van Editoor
0,5
Jeetje, wat een ellende is dit toch. Dat deze 2 dames het lukt, om in 20 minuten tijd zoveel onzin uit te kramen is echt ongeloofelijk. De ergelijke zang die ze produceren maakt het helemaal compleet. Dit is toch wel het wanproct van 2009

avatar van Arrie
Ik dacht even dat Art Garfunkel en John Oates samen een album hadden gemaakt, maar het blijkt om twee vrouwen te gaan. De dochters ervan?

avatar van L_T_B
Nee, Garfunkel en Oates zijn Kate Micucci en Riki Lindhome.

En ik vind dit wél grappig. Zal wel aan mijn gevoel voor humor liggen...

Geweldig.

Ik vraag me af of Editoor nog heeft meegekregen dat het gaat om een "pro-gay marriage song in response to a Pat Robertson quote that legalizing gay marriage would lead to legalizing sex with ducks." gaat. Niet bepaald 'onzin' wat mij betreft.

Had ook al een ander nummer van hen gehoord en ga hier maar eens achteraan.

avatar van Editoor
0,5
herman schreef:
Geweldig.

Had ook al een ander nummer van hen gehoord en ga hier maar eens achteraan.

Nee, dat heb ik niet meegrekregen. Zelf ben ik tegen legaliseren van homo huwelijken, dus voor mij voegt dat niks toe.
Het tegengeluid is mij niet opgevallen in de teksten. Ik ben dan ook benieuwd of jij het er wel uit kan halen. Ik ga me er iig geen tweede keer aan wagen.

avatar van kaztor
Een niet-Nederlands album dat meteen een 0,5 binnenhaald, dat móet haast wel bijzonder zijn!

Fris, origineel, interessant, vrolijk, humorvol. Een leuk en oorspronkelijk geluid.