The Shuffles - The Shuffles' Greatest Hits (1971)

Label: CBS

1. Cha-la-la, I Need You (3:20)
  2. The Way the Music Goes (2:30)
  3. Teardrop on Teardrop (3:30)
  4. Silly Man (2:35)
  5. Believe Now in Tormorrow (2:50)
  6. Bitter Tears (3:00)
  7. Madeleine (Madam ô Madam) (2:25)
  8. Run, Run, Run, Fly, Fly, Fly (2:30)
  9. Why Can't You Be Like a Guy (2:45)
  10. Without You (3:20)
  11. How Long Will It Take (2:20)
  12. What More Can I Say ... (2:15)
Father McKenzie
Ha, dankzij user George ken ik nu Cha-la-la, I Need You, een leuk deuntje uit 1969 dat toen in Nederland blijkbaar een fameuze hit was.
helaas pindakaas, ik had nog niet van deze band gehoord, en de rest van dit album blijft voorlopig voor mij dan ook een groot vraagteken; Staan hier nog leuke deunen op?

avatar van George
Je kent Albert West , beste Father ? Nou , hij was de leadzanger van The Shuffles.
Cha -la-la en Bitter tears zijn de populairste hits van de groep.
Met luchtige , niet veel om het lijf hebbende popliedjes zijn The Shuffles bekend geworden.
Albert West is nog regelmatig te vinden in het Nederlandse schnabbelcircuit en brengt daarbij ook nog altijd zijn Shuffles hits ten gehore. Vrijwel verplicht.

beaster1256
nee, dit vind ik zwaar eronder , zeemzoeterige stroop met dan nog die albert west , dat was muziek ( sic ) voor meisjes van 12 jaar , zo hadden wij ook onze willy sommers , bwah !!!

is dat die albert west met zijn slowtje : put your lips on my shoulder , bweeuurk !

avatar van LucM
Ik kende hier enkel Cha-la-la, I Need You, een best aardig nummer maar ook niet meer, het is te zoet voor mij. Bitter Tears, hun tweede hit, heb ik zopas via YouTube beluisterd en dat is nog zeemzoeteriger, Teardrop on Teardrop is van hetzelfde laken een pak ... neen dat is niets voor mij (het lijkt mij eerder muziek voor huisvrouwen).
Albert West bracht in de jaren '70 vooral covers van bekende nummers waarvan ik nu veel liever de originele versies hoor.

avatar van nlkink
Niet zulke goede Nederpop. Een aardige voetnoot. Meer niet.