Bananarama - Viva (2009)

Pop / Dance
Label: Fascination

1. Love Comes (4:15)
  2. Love Don't Live Here (4:59)
  3. Rapture (4:13)
  4. Seventeen (4:24)
  5. Twisting (3:43)
  6. Tell Me Tomorrow (3:54)
  7. The Runner (3:25)
  8. Extraordinary (3:35)
  9. Dum Dum Boy (3:25)
  10. S-S-S-Single Bed (4:01)
  11. We've Got the Night (3:51)
  12. The Sound of Silence * (3:42)
  13. Run to You * (3:04)
avatar van vigil
nieuwe Bananarama?? Moet niet gekker worden... Zit er nog een origineel lid bij? Zo op t 1ste gezicht niet.

avatar van kaztor
Volgens mij zijn dit Sarah en Keren. Zien er lekker uit voor hun leeftijd.

avatar van rudiger
kaztor schreef:
Volgens mij zijn dit Sarah en Keren. Zien er lekker uit voor hun leeftijd.

avatar van Tekh

Je moet ze eens zien s`morgens vroeg als ze uit hun nest komen .

Dan zitten de haartjes denk ik net zoals ze in de begin jaren 80 zaten.

avatar van vigil

Je moet ze eens zien s`morgens vroeg als ze uit hun nest komen .

Wellicht dat maar een keer proberen dan

avatar van Hans Brouwer
vigil schreef:
Nieuwe Bananarama?? Moet niet gekker worden....
Toch wel benieuwd naar "Viva Bananarama (2009)". Als het album net zo lekker klinkt als dat de dames er op de hoes uitzien..... .

avatar van Nickstbo
Hier kijk dus stiekem wel naar uit
Aftellen maar

avatar van Kos
Kos
Goed geconserveerd!

avatar van skid
vigil schreef:

Zoiets wekt dan weer mijn nieuwsgierigheid wat er met die 3e meid is gebeurt , zeker omdat Siobhan vroeger toch wel een beetje mijn favouriet was , maar dat terzijde .
een blik op Siobhan Fahey - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org leert dus dat die na haar Shakespears Sister tijdperk definitied uit de schijnwerpers is gestapt , al schijnt er in 2008 nog een nieuw solo album opgenomen te zijn ?
Van mij had ze op Viva best mee mogen doen .

Kingsnake
Nou ik vind ze er niet uit zien.
Als de muziek is zoals ze eruit zien, is het plastic en nep.

avatar van Marty McFly

Vanochtend nog...

avatar van Gerards Dream
Vroeger waren ze nog leuk met Fun Boy Three, maar dat zal wel door de recessie ook wel Fun Boy Two zijn geworden.

avatar van De Daniël
Wat een foute pornohoes zeg.

The Oath
Die hoes

Kingsnake schreef:
Nou ik vind ze er niet uit zien.
Als de muziek is zoals ze eruit zien, is het plastic en nep.

Of alles nep is, vind ik lastig te beoordelen.
Maar voor een realistischer beeld, zie bananarama

GuitarMan
Nog geen schim van hun 'oude werk'.
Ik vraag me dan altijd af: wie zijn die muzikanten die zich voor deze meuk lenen! 0,5 voor de moeite die men zich had kunnen besparen!
Het doet me, ook ingegeven door de hoes, denken aan Baccara: Yes Sir I Can Boogie.

avatar van friday the 13 th
De covermadammen, althans zo zwart/wit mogen we het niet zien. Oude dancediva's die er nog op en top uit zien met wat gezond uitziende surgery is nogthans geen leugen.

Het album is lekker hedendaags en commercieel. Hun vocalen lenen zich wel voor deze muziek. Eerste single Love Comes moet wat wennen, maar nu hoor ik hem graag.

Andere favorieten zijn The Runner, Rapture en We've got the night. Ook de Run to You- cover vind ik bijzonder goed, maar dat was een B-side zeker?

friday the 13 th schreef:
Oude dancediva's die er nog op en top uit zien [..]

avatar van kaztor
Svendra schreef:

Oh my...

Gerards Dream schreef:

Terry Hall's gebit had al last van de recessie vóór de recessie!

avatar van friday the 13 th
Svendra schreef:
Weet je het zeker? Zonder Photoshop

Ik merk niets verkeerd aan deze foto. Ook zonder photoshop zien ze er nog stralend uit. Hier kan je moeder niet aan tippen Je moet ook denken dat de blonde juist aan het zingen is, zo sta je niet altijd direct flaterend op een foto. Bekijk die met het zwart haar maar eens, op en top na zoveel jaren!

avatar van Svendra
Ik benijd je. Een gelukkige die mooie zwartharige vrouwen ziet waar ze niet zijn.

avatar van PEN15
Als je een tijdje niet meer hoort van bepaalde artiesten ga ik er vanuit dat ze geruisloos gestopt zijn. Eind jaren tachtig vernam ik al niets meer van Bananarama, maar ik snap het uiteraard dat als er niet wordt aangekondigd dat artiesten met pensioen gaan kun je er van op aan dat ze tot het einde doorgaan.

Ik ken Bananarama alleen van de opvallende ruime kleding, de geföhnde kapsels en de grote hoeden. Kun je je voorstellen hoe ik haast van mijn stoel val als ik die cover zie, het beeld dat ik van ze had is nu geknald als een ballon. Dat ze zo lang zijn doorgegaan had me arm gemaakt als ik er op zou hebben gewed.

die cleavage komt totaal uit het niets, vergelijkbaar met het moment dat ik DEZE zag des tijds.