Now This Is Music 7 Volume 2 (1987)

Label: EVA

1. Rick Astley - Never Gonna Give You Up (3:31)
  2. Will Powers - Kissing with Confidence (3:56)
  3. Art of Noise - Moments in Love (4:33)
  4. Billy Idol - Sweet Sixteen (4:14)
  5. Julien Clerc - Hélène (3:40)
  6. Mel & Kim - Respectable (3:20)
  7. Five Star - Whenever You're Ready (4:17)
  8. David Bowie - Day-In Day-Out (5:32)
  9. Wax - Bridge to Your Heart (4:14)
  10. William Pitt - City Lights (3:51)
  11. Grace Jones - Victor Should Have Been a Jazz Musician (4:44)
  12. Kenny G - Songbird (5:01)
  13. Boy George - Sold (3:54)
  14. Wendy & Lisa - Waterfall (4:15)
Iiiieeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwww: Kenny G!
Gelukkig hebben we Grace Jones en Wendy & Lisa nog die mij er van weerhouden 0,5 te geven

O ja: Mel & Kim is een guilty pleasure

avatar van LucM
Inderdaad een minder goede compilatie met weinig uitschieters, Billy Idol, Julien Clerc, Grace Jones, Wendy & Lisa en de 10CC-afsplitsing Wax vind ik wel de betere nummers hieruit. "Day-In Day-Out" is één van de minst goede singles van David Bowie uit zijn (ook al tegenvallende) album "Never Let Me Down".

Never Gonna Give You Up van Rick Astley was voor mij de alarmklok. Vanaf hier ging het steeds minder met de Top 40.
Misschien maar goed ook...want zo ontdek je nog eens een andere band.

Op deze zogenaamde hitcollectie kunnen alleen Billy Idol (Sweet Sixteen) en David Bowie (Day In Day Out) me nog echt bekoren.

avatar van LucM
"Never Gonna Give You Up" van Rick Astley kon ik nog enigszins waarderen vanwege zijn soulvolle zang, zijn volgende singles zijn een kopie daarvan en een stuk minder. Maar inderdaad, gladder dan die Stock/Aitken/Waterman-composities kon je destijds niet bedenken.