Insane Clown Posse - Bang! Pow! Boom! (2009)

Label: Psychopathic

1. Intro (1:25)
  2. Freaky Creep Show (2:56)
  3. In Yo Face (4:07)
  4. The Bone (3:53)
  5. Zombie Slide (3:27)
  6. To Catch a Predator (5:21)
  7. Boing Boing (4:46)
  8. I Found a Body (5:46)
  9. Love (3:15)
  10. Fonz Pond (4:02)
  11. Imma Kill U (4:30)
  12. Juggalo Island (4:58)
  13. Vultures (4:50)
  14. Vera Lee (5:17)
  15. Miracles (5:12)
  16. Bang! Pow! Boom! (11:42)
Gaaf om te horen dat ICP weer met Mike E Clark samenwerkt. Maar die auto-tune refreintjes kunnen net niet, naar mijn mening. Het is het zoveelste ICP concept album voortbordurend op The Dark Carnival, maar verrast niet echt meer. Of misschien wordt ik gewoon te oud hiervoor...

avatar van Jorge-E
Dit album is de eerste uit een nieuwe reeks van 6 jokerscards.

Rene1979
Wat was dan de 6e jokercard van de vorige serie die is er nooit gekomen volgens mij

The Wraith

Op de laatste track van dat album (The Unveiling) maken ze duidelijk dat ze religieus zijn en dat alles wat ze deden voor God was. In hun voorgaande albums zijn ook religieuze hidden messages te vinden. Zoals in How Many Times van The Great Milenko, wat een teleurstelling eigenlijk. Maarja, dat maakt hun muziek er niet minder op.

avatar van MAS
MAS
Wtf zijn hun religieus? Ze touren rond met necro. Maarja er zijn wel rappers die zogenaamd religieus zijn en ondertussen praten over moord en doodslag. (Jus Allah, Vinnie Paz)

avatar van Jorge-E
Ja ze zijn religieus. Maar wat ze zeggen en zeiden in hun muziek is maar voor de leut he. En ik ben trouwens de grootste atheist in Vlaanderen en ik lees de bijbel.

Edit: even correctie op vorig bericht. Het youtube filmpje is niet How Many Times achterstevoren maar Echoside van The Amazing Jeckel Brothers.

avatar van René.
Fucking magnets, how do they work?

avatar van Reint
René. schreef:
Fucking magnets, how do they work?

Haha, inderdaad. Zat net Miracles te luisteren op YouTube (en vooral te bekijken), en ik wist gewoon niet of ik het serieus moest nemen, of dat het tongue-in-cheek was. Weet het nog steeds niet...

Rene1979
Wat is dit weer een slecht album. Ik vond ooit the Great Milenko verdienstelijk. Maar ik heb laatst alles wat ik van hun had verkocht. En het wordt alleen maar slechter hun slechter.