Del the Funky Homosapien & Tame One - Parallel Uni-Verses (2009)

Label: Gold Dust

7. We Taking Over (3:51)
  8. Life Sucks (4:15)
  9. Teddy (3:09)
  10. Special (5:51)
  11. Gaining Ground (6:01)
  12. Cheap Thrills * (3:27)
avatar van Rhythm & Poetry
Ik ben het dan weer eens met ManMonster. Tame One is op deze LP een prima match met Del en ik hou er van!

Zeker een vette CD. Ik ben vooral onder de indruk van de productie van Parallel Thought. De raps zijn goed, er zit alleen wel een 'maar' aan vast. De subject matter vind ik hier en daar namelijk een beetje ongeinspireerd. Het is een interessante combi, maar ze hebben er niet genoeg aan gedaan om originele concepten naar voren te brengen en een noemenswaardige bijdrage aan de muziek te leveren.

avatar van BZN
BZN
1 keer gehoord, klonk bijzonder goed, dat dit nog gebeurt in 2009

avatar van GarnalenPeller
when the fuck did smoking a bud on cuts become a come up
to little cats thinking they super heroes that's cranking it

avatar van Rhythm & Poetry
Ook nu heeft Parallel Uni-Verses mijn platenspeler gevonden en ik blijf het een strakke cd vinden. Eigenlijk mag dit nog wel wat meer aandacht krijgen. Parallel Thought is ondergewaardeerd als producer, hij is iemand die het ouderwetse beatbakambacht goed beheerst.

avatar van GarnalenPeller
Mee eens, voor The Franchise alleen al, wat een originele beat!

avatar van nega
Kent iemand de sample uit Intro(Magic), komt me erg bekend voor.

avatar van Rhythm & Poetry
Ja die staat op dit album. Grapje, ik zal eens in het boekje kijken weldra ik thuis ben.

Nog een keer reclame maken voor deze cd: ik ben van mening dat dit bij het betere werk uit 2009 hoort. Del is namelijk erg op dreef, Tame One zorgt met zijn praatflow voor een welkome afwisseling en Parallel Thought bakt beats zoals ze gebakken moeten worden. De combinatie van deze drie artiesten is perfect, ze vullen elkaar goed aan. Ga dit dus checken, 16 stemmen is gewoon te weinig voor een plaat als dit!

avatar van BZN
BZN
nega schreef:
Kent iemand de sample uit Intro(Magic), komt me erg bekend voor.

die hebben meth en red ook gebruikt bij Ayo

Relax
Vind het wel jammer dat Del niet zo enthiousast rapt als dat ik gewend ben, moet het album nog wel een stuk vaker beluisteren.

Relax
Gewoon een keihard album, wat een beats, wat een raps, ben er wel over te spreken.

Deze ken ik nog niet !

panjoe (moderator)
Del zijn nieuwe stemgebruik redt het niet bij z'n oude, maar geweldige beats en dito raps .

panjoe (moderator)
Tame One komt eigenlijk ook best hard halfje erbij.