menu

Aynsley Lister - Equilibrium (2009)

mijn stem
3,40 (5)
5 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Blues
Label: Manhaton

  1. Soul (4:08)
  2. Time's Up (3:09)
  3. What's It All About (6:00)
  4. Forever (4:19)
  5. Crazy (3:47)
  6. Big Sleep (3:55)
  7. Running on Empty (4:01)
  8. Superficial (5:35)
  9. Early Monring Dew (4:20)
  10. Running Out on Me (4:20)
  11. Sugar Low (2:49)
  12. Hurricane (6:10)
totale tijdsduur: 52:33
zoeken in:
Marco5150
Helaas is deze gitarist nog betrekkelijk onbekend in Nederland. Na een artikel te hebben gelezen in de krant, besloot ik deze artiest eens te gaan beluisteren. Dit is mij absoluut niet tegengevallen! Een goede mix tussen blues/rock/pop (denk: John Mayer). Misschien allemaal niet heel erg hoogdravend, maar ik werd er in elk geval erg blij van.

Een absolute aanrader om eens te proberen!

avatar van Ronald5150
3,5
Aynsley Lister is een prima gitarist en dat laat hij horen op "Equilibrium". De vergelijking met John Mayer is snel gemaakt, maar ik vind dat John Mayer wat dieper geworteld is in de blues. Lister neigt meer naar de pop/rock met her en der wat stevig gitaarwerk. Ik had liever een wat striktere keuze voor de blues gezien. Desalniettemin is "Equilibrium" een prima plaat geworden. De Gnarls Barkley cover "Crazy" krijg een smaakvolle bluesbewerking en "Big Sleep" is een prima bluesrocker. Tegen het einde van de plaat trekt Lister wat meer van leer op zijn gitaar en dat levert in "Running out on Me" en "Sugar Low" nog een tweetal heerlijke stuwende gitaarsongs op. In de midtempo en ballads neigt Lister me iets teveel naar pop/rock, maar hier en daar laat hij toch prima, smaakvol en gedreven op blues gebaseerd gitaarspel horen.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:32 uur

geplaatst: vandaag om 18:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.