Julian Sas - Where Will It End (1996)

Blues / Rock
Label: Dureco

1. Turpentine Moan (3:08)
  2. Honey Babe (4:16)
  3. Make Up Your Mind (7:55)
  4. Goin' Down (5:05)
  5. Tryin' to Do Right (3:04)
  6. Travelling Home (3:19)
  7. Home Feeling (3:44)
  8. Voodoo Love (4:57)
  9. I Don't Know (3:44)
  10. Stranger Blues (4:57)
  11. Serves Me Right to Suffer (7:15)
avatar van EmDee
So Freak, een album van Sas op MuM.
Enorm goede bluesrock-gitarist die gewoon uit Nijmegen komt.

avatar van T.O.
:O Heb er nooit van gehoord!

avatar van EmDee
Dan kun je hier een beetje een idee krijgen van deze man.

Sas is enorm goed. Ik heb even afgewacht of deze wel toegevoegd zou worden, maar nu het dus wel zo is, zal ik zijn andere albums ook ff toevoegen

avatar van EmDee

Vooral For the lost and found en DeLIVEred graag!

Klaar

Hij komt uit Beneden-Leeuwen trouwens

avatar van animalkrullie
Sas is het beste wat er in nederland qua blues is!
Geweldige gitaarsolo's.
Samen met Walter trout zien jammen in Groesbeek en kan zeggen: hij doet niets onder bij de geweldige Trout.
Dan kan je dus wat!!

avatar van the viking
animalkrullie schreef:
Sas is het beste wat er in nederland qua blues is!
Geweldige gitaarsolo's.
Dan kan je dus wat!!

Net als z'n grote voorbeeld Rory Gallagher !

met vriendelijke groet the viking

avatar van Tromop
Jammer alleen dat ie 't vertikt gewoon in z'n moers taal te praten tijdens optredens in achteraf zaaltjes in Nederland.
Leuke band voor een dorpshuis maar op het zelfde niveau als Trout en Gallagher??????

avatar van the viking
Tromop schreef:

Nee dat zeker niet,vooral de zang laat veel te wensen over !

met vriendelijke groet the viking

Poppekontje
Ik ga hem binnenkort live zien. Welk album raden jullie mij aan om me daar het beste op 'voor te bereiden'?

avatar van Slowgaze
Ik vind dit nogal een poser eigenlijk. Een beetje Engels lopen praten terwijl we goddomme in Nederland zijn. Hij viel me live in elk geval ook flink tegen, vond de Sean Welsh Band voor hem een stuk sterker. Ook de hoezen en titels vind ik gewoonweg tenenkrommend.

Misterfool
Slowgaze schreef:

mwoh ik vind het wel heel lekker muziek anders. maar het is gewoon mainstream blues.

avatar van Slowgaze
Je gaat toch niet serieus beweren dat je dit goed vindt? Dit is geen blues, dit is baloesrock die niets te maken heeft het het bluesgevoel. Dikke poserbitch die een beetje loopt te patsen met zijn solootjes, maar geen enkel gevoel overbrengt.

Er is inderdaad een heel groot verschil tussen blues en bluesrock. En dan heb ik het nog niet eens over allerlei subgenres.

Dat Sas een goede gitarist is lijkt me duidelijk, maar z'n stem.. Bah...

Slowgaze schreef:

Mee eens. Hij loopt stoere praat uit te kramen in het Engels terwijl hij en het publiek gewoon Nederlands zijn. Hoezo fout....

De helft wat 'ie zegt heeft hij ook gejat van Hendrix cd's, vindt ie vast heel stoer.

avatar van Brutus
Pracht plaat.