Shell Shock - Die for Allah (1990)

1 stem

Belgiƫ
Label: Alcatraz

1. Ayatollah (4:50)
  2. Nail You Down (1:58)
  3. Solitaire (2:53)
  4. Knock Out (2:17)
  5. An Eye for an Eye (2:38)
  6. Dog-tag Boogie (2:37)
  7. (I Don't Believe in) Fairy-tales (2:27)
  8. Fired Up (2:59)
  9. Mr. President (4:09)
  10. Kick Below the Belt (3:25)
  11. Barfly (4:07)
avatar van Metalhead99
Gewaagde album titel.

lekkere rock metal van eigen bodem ik had die elp ooit gekregen van een friend in de tijd die had hem eigenlijk opgenomen op een cassette maar ik ben hem verloten geraakt om per ongeluk weggedaan ik had er zo veel al die oude. maar het gaat nu om de muziek je kunt hem vergelijken met iets in de stijl van motorhead een cover van een van hun song capricorn. je moet er voor zijn de muziek is redelijk strak gespeeld vette gitaren goede drum en de zanger zou de tweeling broer van onlangs overleden zanger lemmy wel iets minder zwaar. maar ik ben er wel voor al jaren motorhead fan. als je naast hem stond dan was het net lemmy

rock metal van eigen bodem ik had die lp ooit gekregen van een vriend in de tijd. had hem eigenlijk opgenomen op een cassette bandje maar ik ben hem verloten geraakt of per ongeluk weggedaan ik had er zo veel van al die oude groepen maar het gaat mij nu om deze muziek je kunt hem vergelijken met iets in de stijl van de groep motorhead lijkt op een cover van een van hun song Capricorn . je moet er voor zijn de muziek is redelijk strak gespeeld vette gitaren goede drum en de zanger zou de tweeling broer van onlangs overleden zanger lemmy wel kunnen zijn iets minder zwaar. maar ik ben ook al jaren motorhead fan. als je naast hem stond dan was het net lemmy. bericht aan allen sorry voor mijn slechte spelling en de fouten