Owl City - Maybe I'm Dreaming (2008)

Pop / Electronic
Uitgebracht in eigen beheer

1. On the Wing (5:04)
  2. Rainbow Veins (4:40)
  3. Super Honeymoon (3:20)
  4. The Saltwater Room (4:55)
  5. Early Birdie (4:15)
  6. Air Traffic (3:01)
  7. The Technicolor Phase (4:27)
  8. Skydiver (2:44)
  9. Dear Vienna (3:58)
  10. I'll Meet You There (4:16)
  11. This Is the Future (2:53)
  12. West Coast Friendship (4:07)
avatar van Shinobi
Erg vermakelijke album om naar te luisteren, ik zou zelfs zeggen dromerig.
Echt geschikt om te chillen en/of de zondag.

4, 0 Sterren van mij.

avatar van Kommer-Jan
Zo raar deze band, echt veels te vrolijk. Toch kan ik het niet laten om dit album heel hard op te zetten. Je hebt van die dagen......

Een nummer als Rainbow Veins is gewoon gemaakt van pure onversneden 'happy'.

avatar van tbouwh
Matig. In vergelijking met nakomer Ocean Eyes vind ik de meeste nummers op dit album niet echt leuk om naar te luisteren. Waar dat aan ligt, geen idee. The Saltwater Room en On the Wing zijn wel fijne nummers, maar deze staan ook op Ocean Eyes. Toch blijft dit type muziek ontspannend en gaat het niet storen. Voor een voldoende is het allemaal echter net iets te saai. 2,5*

avatar van Juul1998B
Mierzoet, muziek waar je bloed-suiker waardes sky high van stijgen en toch heb ik een zwak voor owl city, blij makende muziek, even wat anders dan JD

avatar van Jazper
Juul1998B schreef:
even wat anders dan JD

Jan Dulles?

avatar van gaucho
John Denver, gok ik.

avatar van Juul1998B
Joy division maar nice try