Milow - Maybe Next Year (2009)

Alternatieve titel: Live

Belgiƫ
Label: Homerun

1. Brussels Is on My Side (3:19)
  2. The Ride (3:01)
  3. Until the Morning Comes (5:10)
  4. Canada (8:32)
  5. Darkness Ahead and Behind (3:48)
  6. One of It (5:20)
  7. Out of My Hands (3:07)
  8. The Priest (8:21)
  9. You Don't Know (5:38)
  10. Born in the Eighties (5:03)
  11. Ayo Technology (7:50)
  12. The End (3:05)
Brussels is on my side & the end zijn nieuw?

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
klopt als een bus

avatar van djarend
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap, zo die kwam van ver, wat is dit toch saai, maar goed, als iemand dit wel tof vind prima hoor, zal er geen stem op zetten

avatar van snarf349
En toch heeft de live versie van "Ayo Technology" wel wat, de rest kan me niet boeien.

MasterRRR
Geweldig live album. De nummers zijn in andere uitvoering, sommige zijn veel uitgebreider (en mooier naar mijn mening) gemaakt. Bovendien is de dvd ook erg mooi. Milow zingt ook echt zuiver en begint nooit zeurderiger of raar te zingen wat veel artiesten live wel doen omdat ze een beetje moe worden van dezelfde nummers zingen heb ik het idee

avatar van Rogyros
Ik hoor dit album op dit moment voor het eerst. Mooi en puur album. Milow heeft een prettige stem. Erg zuiver en ook mooi opgenomen. Erg helder. Het zijn uitstekende vertolkingen van prima songs.

Mooi album.