Ad Hominem - Dictator (2009)

Alternatieve titel: A Monument of Glory

Frankrijk
Label: Blacker than Black

1. In Power (2:10)
  2. Dictator (5:21)
  3. Slaves of God (4:40)
  4. The Encomium of Terror (6:30)
  5. Chambers of Hate (5:32)
  6. Solitary Supremacy (5:50)
  7. Zogisdead (5:13)
  8. Total Völkermord (4:15)
  9. Schlachthaus der Gedanken (7:20)
avatar van andnino
Prima black metal, met leuke (discutabele) thematiek. Nu neemt het provocerende wel een beetje (niet door de band zelf overigens) de overhand, maar deze cd biedt gewoon sterke black nummers, zoals Zogisdead, Slaves of God en Slachthaus der Gedanken.

avatar van knoltor
andnino schreef:
Prima black metal, met leuke (discutabele) thematiek.

Leuk? Vind jij de vermeende Joodse Wereldheerschappij - een idee dat aanleiding gaf tot de holocaust - leuk?

Ik kan niet naar deze muziek luisteren. En ik snap ook niet dat mensen die niets met fascisme of nazisme hebben dat wel kunnen.
Het is namelijk zo dat ideeën erachter zeer zwaar meetellen in mijn mening erover. Om dezelfde reden heb ik een hekel aan christelijke bands.

avatar van andnino
Speelt voor mij totaal geen rol. Oasis (maar een voorbeeld) zou ik waarschijnlijk ook kut vinden wanneer ik de interviews zou lezen. Oftewel, zolang ik niet rechtstreeks met de mentaliteit of instelling van de band geconfronteerd wordt kan het me niets schelen. Vind de ophef hierover wel grappig, weet niet eens of het wel echt serieus is. Ik verdiep me er niet in, luister gewoon naar de muziek.