Morne - Untold Wait (2009)

Label: Feral Ward

5. Twilight Burns (6:29)
  6. Untold Wait (7:08)
  7. Sorrow (11:40)
avatar van Joy4ever
Schitterende sludge/crust. Opener Eyes knalt er gelijk goed in. Het hele album staat vol met diverse tempowisselingen, wisseling van vocalen, prachtige riffs en veel emotie. Het vocale werk op Twilight Burns is daar een goed voorbeeld van. Echt geweldig. Bijna wanhopige screams. Een debuutalbum om U tegen te zeggen.

Joy4ever schreef:
Het vocale werk op Twilight Burns
Untold Wait bedoel ik

Ik heb dit plaatje getipt aan een aantal users maar ik vrees toch iets te voorbarig te zijn geweest. Echt heel erg goed is dit plaatje nu ook weer niet. Wel blijf ik het eerste en laatste nummer erg goed vinden. De combinatie sludge/crust smaakt wel naar meer.

avatar van snarf349
Je slaat de spijker op de kop, het eerste en het laatste nummer zijn top.

The Deftone
Joy4ever schreef:

Ik ben toch blij hoor, met je tip. Hij valt me tot nu toe heel erg mee, goede zanger, en ook zeker wat lekkere riffjes hier en daar.

The Deftone schreef:

avatar van Dreten Bukgat
bedankt voor je tip, joy4ever...

heb dit album een paar keer geluisterd, maar kan jammergenoeg totaal niet tippen aan fall of efrafa, ook al zijn er hier en daar zeker wat gelijkenissen te bespeuren...