VOF De Kunst - Onbeperkt Houdbaar (1987)

Label: Polydor

1. Waar Heb Ik Jou Meer Gezien (4:06)
  2. Retour Sneek (3:44)
  3. Zeg Nee (3:44)
  4. Immergerade Aus (3:26)
  5. Kon Ik Nu Maar Naar Je Toe (5:11)
  6. Als Alles Fout Gaat (4:15)
  7. Eén Kopje Koffie (4:04)
  8. Tweede Hart (3:36)
  9. Tip (3:43)
  10. Rien Ne Va Plus (4:44)
Father McKenzie
Dat kopje koffie kàn ik met de beste wil van de wereld niet meer aanhoren, de schuld van de "populaire" radiozenders die dit ding gewoon platter dan plat gedraaid hebben.

avatar van B.Robertson
Dan moet u de rest van het materiaal eens beluisteren. Onweerstaanbare liedjes als Retour Sneek, Waar heb ik jou meer gezien, Immergerade aus en Als alles fout gaat behoren tot m'n favoriete nederlandstalige liedjes. Nol Havens hoor ik ook stukken liever dan Syb v.d. Ploeg. De liedjes 5 & 10 staan niet op m'n verzamel cd, dus het wordt geen stem. Als koffieleut zijnde verveelt Één kopje koffie nog steeds niet, kwestie van smaak.

avatar van pureshores
Ik hoorde net Retour Sneek en werd daar wel vrolijk van. De stem herkende ik wel meteen.
Die koffie heb ik niet bewust meegemaakt, dus die kan ik nog wel hebben.
Dit is voor mij Nederlandstalige pop die weinig fout kan doen en ook de sympathiekaart heeft.
En Oude liefde roest niet (niet van dit album) vind/vond ik ook altijd een leuk Nederlandstalig nummer, ik hoor dit allemaal liever dan een Zoe Tauran.