Fat Joe - Jealous Ones Still Envy 2 (2009)

Alternatieve titel: J.O.S.E. 2

11. Blackout

met Swizz Beatz en Rob Cash

12. Music
avatar van jelmer19
Voor wie geïnteresseerd is.
Hier de Snippets

avatar van ThingMan
Het nummer Hey Joe staat er niet op. Of komt die er nog op?

avatar van TheLegacy
ThingMan schreef:
Het nummer Hey Joe staat er niet op. Of komt die er nog op?

Die staat er zeker wel op.. alleen heet het nu Joey Don't Do It..

avatar van Game
Music vind ik wel echt schitterend, vooral de beat. En Fat Joe rapt ook vrij aardig.

Edit:

De albumversie is anders (lees: minder goed) dan de eerder gelekte versie, jammer...

avatar van Game
Wat een drama, alleen die 2e track, de track met Raekwon en Okay Okay zijn wel goed. Voor de rest zijn het slappe Dirty South imitatie beats die niet passen bij Fat Joe. Toch grappig dat hij een week geleden nog zei dat hij het niet voor het geld deed...

En ik raad jullie aan om de vroege versie van Music te luisteren, echt een geweldig nummer vind ik het

avatar van Rhythm & Poetry
Dit moet zo ongeveer het album zijn met de meest slechte refreinen. Niet alleen de refreinen met autotune (die regelmatig voorkomen) maar ook de overige refreinen zijn gewoon niet om aan te horen. Maar niet alleen de refreinen zijn waardeloos, ook de raps zuigen voor het grootste gedeelte van de tijd. Fat Joe bakt er al weinig van en zijn gasten zo nodig nog minder. De producties zijn erg kitscherig en cliché alsof het vocale gedeelte nog niet erg genoeg is. Het enige lichtpuntje is Ice Cream, een wat normalere productie met een betere rapper op de track (Raekwon).

avatar van -marco-
Was hier wel benieuwd naar, maar lees niet veel positiefs hier! Jammer, maar joe is zijn gouden tijd al jaren voorbij!

avatar van MJ_DA_MAN
Vrij matige plaat met een paar hiphopnummers met een hoog kotsgehalte; Winding On Me met een Lil' Wayne waarvan je denkt dat hij niet slechter kan, maar het toch steeds weer flikt en het walgelijke Porn Star. Hier en daar nog wat mindere nummers, maar gelukkig ook nog hier en daar wat leuks (clubnummers) en wat tamelijk goede tracks als Joey Don't Do It en Ice Cream. Fat Joe is nog wel best redelijk, qua flow dan want zijn teksten zijn extreem eentonig en lijken bijna alleen over geld, dure dingen en dames te gaan; primitieve en zwaar achterhaalde bagger dus.
Minder dan zijn voorganger en tevens zijn laatste album; het is denk ik ook beter zo want als een voormalig lid van D.I.T.C. met tracks aankomt als Porn Star en met dit album zegt dat je het niet voor het geld doet, dan ben je gewoon niet geloofwaardig en ver uitgeblust.

avatar van NL_RAPPIN
Dit album is maar 8300 keer verkocht in de 1e week stond op thisis50.com.

avatar van Game
Als dat waar is, dan is de (mainstream) carriere van Fat Joe afgelopen.

X-man
Game schreef:
Als dat waar is, dan is de (mainstream) carriere van Fat Joe afgelopen.

Die is er nooit geweest.

Afgezien van Lean Back en dat nummer met Ashanti heeft hij nooit echt in de grote mainstreampicture gestaan.

avatar van snoopy
0,5
Fat Joe waar ben jij nou in hemelsnaam mee bezig? godsamme wat is deze man toch zwaar achteruit gegaan sinds Don Cartagena, nou dit album Jealous Ones Still Envy 2 is een grote teleurstelling en kan het niveau van de orginele Jealous One's Envy van 95' niet eens halen moet ik je eerlijk zeggen. En het feit dat Fat Joe nu een sell out is verwacht ik niets goeds van hem meer want hij maakt toch alleen maar Hip-Pop muziek nu echt te triest voor woorden