Camp Lo - Another Heist (2009)

Label: Traffic

10. Black Connect 3
  11. Love It Then
  12. Uptown [Remix]
avatar van Rhythm & Poetry
Dit duo had al lang met pensioen moeten gaan, want ze lijken met het album slechter te worden. Ook Another Heist is weinig vermakelijk, het staat bol van de zwakke raps en de matige producties. Een track als Satin Amnesia is dan snel een positieve uitschieter, maar verder is dit een album dat zeer snel vergeten moeten worden.

avatar van P.O.W.
De eerste keer luisteren vond ik em ook tegenvallen, maar hij wordt langzaamaan toch best wel chill. Ook Productie vind ik eigenlijk best lekker.

De producties zijn ook helemaal niet zo slecht, maar toch is dit een tegenvaller. Het voelt nergens als de Camp Lo van Uptown Saturday Night, wat zo'n geweldig album is. Ik zou bijna beweren dat dit album geen ziel heeft integenstelling tot hun eerste album. Je voelt het op de één of andere manier. Mist het misschien enthousiasme van beide heren? Ik kan het nog niet omschrijven.

Alleen bij Satin Amnesia kreeg ik al bij de 1e keer luisteren een beetje dat oude Camp Lo gevoel.