Venetian Snares - Infolepsy EP (2004)

Canada
Electronic
Label: Coredump

1. Twelve (2:20)
  2. Where's Bill? (5:08)
  3. Absolute Smakatrosmic (3:31)
  4. Americanized (5:39)
  5. Punishing2004 (4:22)

met Mc. Skm

avatar van Marb
Leuk tussendoortje van de heer Funk. Tot op een paar tracks [where's bill? en Punished 2004, remix van het gelijknamige nummer op Printf] niet echt veel nieuws onder de zon. I AM PUNISHING THE ATOMS!

avatar van VanDeGriend
1,0
Tja. Dit soort dingen kom ik ook tegen in mn electronicaonderzoekje. Wat een adhd droefenis. Geen spoor van een melodie of een leuk ideetje. Klinkt alsof alle knopjes van het muziekapparaatje van dienst perse uitgeprobeerd moeten worden. Roept vooral het beeld op van gedesorienterrde pillenslikkertjes. Sorry voor de fans en excuus voor de stoere taal maar van dit soort lomp gedoe word ik dus chagerijnig

Waarom niet Doll Doll Doll of de Hongaarse geprobeerd? Ik ken deze EP niet, maar wel de kant van Venetian Snares die je hier beschrijft. Bij sommige releases heb ik ook zoiets van 'wat een kinderachtige neuroot', maar hij heeft echt wel een paar prachtige platen gemaakt.

avatar van VanDeGriend
1,0
Ok, ik zal me eens storten op je tips dan . Iedereen verdient tenslotte een tweede kans he

Ik heb al vele albums gehoord van Aaron, alleen moet ik zeggen dat wat VanDeGriend ook al meldde, deze EP is toch wel een beetje het eentonig en veel te overdreven gedoe. Maar, toch kan ik hier nog wel prima naar luisteren, maar Aaron heeft zeker veel meer betere albums/EP's gemaakt. 3 sterren.