Athlete - Singles 01-10 (2010)

Label: Parlophone

1. El Salvador (3:25)
  2. Beautiful (3:47)
  3. Wires [Album Version] (4:19)
  4. Hurricane (3:16)
  5. You Got the Style (3:28)
  6. Half Light (3:41)
  7. Superhuman Touch (3:58)
  8. Tourist (3:58)
  9. Twenty Four Hours (5:05)
  10. The Outsiders [Album Version] (5:22)
  11. Black Swan Song (4:49)
  12. Tokyo (3:34)
  13. The Getaway (4:35)
  14. Westside (4:04)
  15. Back Track (4:31)
  16. A Few Differences * (1:57)
  17. Stand in the Sun * (4:55)
  18. Summer Sun * (4:45)
  19. Loose Change * (2:41)
  20. You Got the Style [Weevil Remix] * (3:31)
  21. Corner of My Baby's Eyes * (5:10)
  22. Hurricaned [Dub Remix] * (3:22)
  23. Best Not to Think About It * (4:03)
  24. Forest Fire * (3:33)
  25. Accidents Happen * (4:14)
  26. With You I Never Lose * (4:57)
  27. Lucy in the Sky with Diamonds * (3:34)
  28. Wild Wolves * (3:02)
  29. Lay Your Head * (4:56)
  30. Shades On * (4:38)
  31. Never Running Out * (4:26)
  32. Plain English * (4:15)
Deze greatest hits wordt uitgebracht zonder toestemming van Athlete door hun vorige platenlabel. Een best of gebaseerd op 3 albums: ik zou voor die albums gaan. Ze zijn de moeite waard.

avatar van alpeko
Lekker links laten liggen dus.

avatar van vitessa
Dit is geen best of lijkt me! Man, man, man.... Hoeveel goede nummers wil je niet op zo'n best of zetten!!? En als er een terecht nummer op staat is het weer een radio edit. Niet kopen dus! De albums zijn inderdaad de moeite waard!

CHIEP (crew)
De eerder aangekondigde versie wordt dus nu vervangen door de bovenstaande - inclusief de nieuwe single "Back Track", die oorspronkelijk op de debuutplaat zou verschijnen.

west schreef:

Het zijn er 4

BTW had het platenlabel het 2de deel uit kunnen brengen.. B-Sides en nieuwere nummers. Je kan beter gewoon de 4 albums kopen.

CHIEP (crew)
Op de tracklist van de vorige versie stonden geen nummers van "Black Swan" .

avatar van coldwarkids
Hier toch wel op! en het gaat toch over dit album? Sorry maar leg het me nog even uit :S ik zie hier duidelijk 2 grote singles van Athlete's laatste album :S

CHIEP (crew)
Dat spreek ik toch niet tegen? Ik - en west indertijd dus ook - had het over de tracklist van de oorspronkelijke release van deze compilatie die vorig jaar werd aangekondigd ("Wires - The Best Of Athlete") en enkele keren werd uitgesteld.

avatar van coldwarkids
ik zie dat er dus 2 best of cd's gaan uitkomen. Eentje onder de titel Wires (Best Of) en den deze: Singles 01-10.

indiegator
Eerste cd is natuurlijk overbodig maar de tweede met b sides heeft het niveau van een volwaardig studioalbum van Athlete.

Eindelijk al die geweldige tracks op een rij!

CHIEP (crew)
Ik hoor nu pas dat de versie van "Superhuman Touch" op deze verzamelaar lichtjes (maar toch opvallend genoeg) ander klinkt dan die op "Black Swan". Het is geen single-versie, want die is identiek aan de albumversie, dus: iemand soms enig idee om welke versie het gaat? (en waarom er tout court een andere versie op staat?)