Third I - Noise Poetry (2007)

Servië

17. XVII
  18. XVIII
  19. Appendix
jeko
Paar keer gehoord nu, niet slecht maar ook niet heel byzonder!

avatar van korenbloem
Vond hem persoonlijk een beetje eentonig. Leuke stukken er tussen, maar vraagt niet echt veel aandacht. Wil het bijna easylistingnoise noemen.

sxesven
De titel lijkt nog wel wat ambitie te verbergen, maar direct terugvinden op het album doe ik die niet. Geen verkeerde plaat, zéér zeker niet, maar wel eentje die door dat typisch Oostblok-noise-virus wordt geplaagd, i.e. het geheel is ietwat kil en mist smoelwerk. Noisemuurtjes die iets te makkelijk uit de computer getrokken worden en van weinig innovatie in compositie of geluid blijk geven; dergelijke releases bevolken de legio netlabels die reeds jaren overal opduiken. Desalniettemin, zoals gezegd, zeker geen verkeerde plaat, en zo dus geen verkeerde keuze; luistert aardig weg, duurt niet te lang, en is voldoende energiek. Leuke middenmoter dus. 3,5*

avatar van platedraaier
Ik begin steeds mer te vermoeden dat noise mijn ding niet gaat worden. Hier kan ik mijn aandacht niet bij houden. Leuk hoor, allemaal korte fragmenten met herrie. Maar "echt" leuk vind ik dit niet. Meer fragmentarisch met af en toe een lichtpuntje. In ieder geval geen voldoende. Ik hou meer van een beetje muziek met noise uitstapjes.
Voorlopig 2,5* voor deze.