Jason Mraz - Jason Mraz's Beautiful Mess (2009)

Alternatieve titel: Live on Earth

Label: Atlantic

1. Intro (0:06)
  2. Sunshine Song (5:10)
  3. Traveler / Make It Mine (4:35)
  4. Anything You Want (4:25)
  5. Coyotes (4:10)
  6. Live High (4:49)
  7. Only Human (4:51)
  8. The Remedy (6:22)
  9. The Dynamo of Volition (6:27)
  10. A Beautiful Mess (8:30)
  11. I'm Yours (5:13)
  12. Lucky (3:21)

met Colbie Caillat

13. Copchase (4:57)
  14. All Night Long (4:58)
  15. Butterfly (6:11)
  16. The Boy's Gone (4:39)
Klinkt erg vet allemaal! Lijkt veel op wat ik in de zomer in het Westerpark gezien heb, alleen is de geluidsbalans hier beter en dat is erg prettig.

Wat een Geweldige Cd/Dvd, ik heb hem al de hele dag opstaan!
Echt een aanrader! Vooral butterfly is mooi!

avatar van roydelaat
Klinkt zeker goed, al is hij vrijwel hetzelfde als de live-cd die je kreeg bij de deluxe edition van We Sing. We Dance. We Steal Things.

Dat is inderdaad wel jammer. Maar ik vind ze hier nóg sterker uitgevoerd. Wat meer vrijheid als het ware.

Hoorde idd van een vriendin dat hij net zo klinkt als in het Westerpark ´s zomers. Dan ga ik hem zeker kopen, haha!

avatar van Carolaah
Zo, wat een hoog gemiddelde zeg.
Kan me wel voorstellen dat velen blij zijn met deze plaat.
Vind Mraz zelf ook live zoveel beter uitkomen dan op de studio-albums (die overigens ook niet slecht zijn).

Nu ben ik eigenlijk niet zo'n fan van zijn laatste album..
Vind de nummers een beetje zoetsappiger, meer cliché geworden.
Het is in ieder geval erg veranderd t.o.v. de voorgaande albums..

Als je fan bent geworden sinds I'm yours, kan ik begrijpen dat het laatste album beter bevalt.. Ik ben nog steeds fan van de 'originele' versie van I'm yours.. Daar zitten net wat minder franjes aan..

Goed blabla.. ik draaf door. Ik vind dit ook een fijne live plaat, maar de songs vind ik gewoon minder goed. Ik ben onwijs fan van de 'Tonight, not again'-plaat. Die pakt me echt zwaar.

Deze plaat vind ik gewoon lekker klinken, maar niet zo bijzonder. Ook de versie van The remedy vind ik lang niet zo fijn, minder swingend.. Dit album heeft een redelijk hoog 'chill-vibe'-gehalte. Wel relaxed, maar voor mij komt het niet boven een 3,5 uit.

Vind de cover van All night long wel leuk gedaan ook! En Coyotes ook erg mooi. Butterfly vind ik ook top uitgevoerd, dit doet me ook weer meer aan de 'Tonight, not again'-plaat denken.. Evenals het laatste nummer.. mooi.

Mraz is live gewoon top, maar dit is niet mijn setlist.

avatar van Thestrals
Als hij hetzelfde is ongeveer als westerpark, dan geef ik hem een goede luisterbeurt : ).
Zelf zijn het niet mijn faves song, maar zeker niet slecht.
In iedergeval was westerpark toen helemaal geweldig, dus wordt het tijd dat ik hem eens goed ga luisteren XD.

Dit album is toch beduidend minder geworden. Stoor me mateloos aan de manier hoe die drummer speelt, elk accentje speelt hij mee waardoor het echte swingende uitblijft.
Maar verder blijft het allemaal wel prima.