David Holmes - Ocean's Twelve (2004)

Score
Label: Warner Bros.

1. Ornella Vanoni - L'Appuntamento (4:35)
  2. $165 Million Interest (Into) the Round Up (5:43)
  3. Roland Vincent - L.S.D. Party (2:59)
  4. Lifting the Building (2:33)
  5. 10:35 I Turn Off Camera 3 (2:24)
  6. Piero Umiliani - Twilight on the Sea (2:44)
  7. What R We Stealing (3:21)
  8. Dynastie Crisis - Faust 72 (3:23)
  9. Stealing the Stock (Into) le Renard de Nuit (4:53)
  10. 7/29/04 the Day Of (3:11)
  11. Yellow Hammer - Lazy [Album Version] (4:30)
  12. John Schroeder - Explosive Corrosive Joseph (2:33)
  13. Yen on a Carousel (3:13)
  14. The Real Story (2:55)
  15. Dave Grusin - Ascension to Virginity (5:05)
  16. Three 8 Bar Drum Loops (1:02)
neo
De laatste track ''Ascension to Virginity'' is vermeld als Grusin Orchestra. Een slordige manier van credit geven, zet dan gewoon Dave Grusin volledig erbij. Deze track komt van zijn werk voor de film Candy en dit zou best wel eens dat ene ritmische nummer met gebruik van de sitar, wat stemmen en een flink ritme. Tenminste zo klonk Candy over het algemeen. Laat ik voor de zekerheid maar zeggen dat het ook een piano stuk kan zijn

De film lijkt me heel leuk, dus de soundtrack zal ook wel geslaagd zijn.

de soundtrack van deel 1 is goed, dus deze zal ook wel goed zijn.....

neo
Iemand dit nu al geluisterd? Heb zelfs nog geen eens de film gezien.

avatar van Reint
Is een soundtrack zo ongeveer hetzelfde als een lijst met liedjes die tijdens de film worden gedraaid?

neo
Is dat een algemene vraag? In het geval van Ocean's Twelve komt alles van deze cd in de film voor. Het overgrote gedeelte zijn overigens geen liedjes.

avatar van Reint
Het is een algemene vraag waarmee ik vervolgens iets wil weten over deze soundtrack. Liedjes is niet het juiste woord inderdaad.
Maar ik vroeg het me af omdat er een erg toffe instrumental inzat, en of ik die dus van deze cd kon halen.

Bedankt!

neo
Van componist David Holmes staat helaas niet alle muziek op cd, maar de stukken die erop staan zijn geweldig. De al bestaand muziekstukken van andere zijn wel allemaal aanwezig.

Oke, hartelijk bedankt!

hij is al veel beter dan de eerste maar toch niet super goed. past ook weeral goed in de film. zitten wel een paar goede nummers bij.

neo
Misschien handig om eens de ''waarom'' uit te leggen?

neo schreef:
Misschien handig om eens de ''waarom'' uit te leggen?

waarom: gewoon de nummers waren leuker om te horen. de eerste waren de nummer minder mooi.

neo
Ok, maar ik zie je regelmatige dezelfde commentaren posten die niet verder gaan dan daty iets mooi is of niet. Je wordt er als lezer nu niet bepaald veel wijzer van.