Maggie MacNeal - Leuk voor Later (1989)

1 stem

Label: Mercury

1. Ik Wil Je (3:57)
  2. Laat Me Gaan (4:11)
  3. Verloren Tijd (4:20)
  4. Papa Is Lief (2:51)
  5. Lang Vaarwel (3:46)
  6. Bang Als een Kind (3:28)
  7. Heel Gewoon (3:19)
  8. Eeuwenoude Tweestrijd (3:31)
  9. Heetst van de Zomer (3:38)
  10. Dromen Zijn Bedrog (3:25)
  11. Heel Verliefd (2:49)
  12. Leuk voor Later (1:53)
Een prachtig album met heerlijke luisterliedjes. Hier luister ik erg graag naar! Ja, Sjoukje heeft hier (samen met haar toenmalige man Frans Smit) toch wel iets heel moois afgeleverd! Zoals ze in een interview ooit vertelde: "Samen hebben we de nummers geschreven en we hebben er heel veel van onszelf ingestopt. Onze dromen, verlangens, ideeën... Voor ons zelf is het de neerslag van hoe we nu denken en voelen. Dat kan over twintig jaar wel heel anders zijn. Daarom hebben we die plaat zo genoemd. Ook over Sanne gaat het; zij is immers het belangrijkste in ons leven. De plaat is voor ons eigenlijk een soort dagboek."

Leuk dat dochter Sanne ook te horen is in het nummer 'Papa is lief'. Verder verdienen 'Lang vaarwel' en het afsluitende titelnummer ook speciale aandacht. Hele mooie teksten en composities!

Eén van de meest waardevolle albums in mijn collectie.