Bee Gees - The Ultimate (2009)

Australiƫ
Label: Reprise

1. You Should Be Dancing (4:06)
  2. Stayin' Alive (4:43)
  3. Jive Talkin' (3:44)
  4. Nights on Broadway (4:33)
  5. Tragedy (5:02)
  6. Night Fever (3:32)
  7. More Than a Woman (3:07)
  8. Fanny (Be Tender with My Love) (4:04)
  9. Spirits Having Flown (5:11)
  10. If I Can't Have You (3:19)
  11. Boogie Child (4:11)
  12. Love You Inside Out (4:10)
  13. You Win Again (4:00)
  14. One (4:52)
  15. Secret Love (3:32)
  16. Alone (4:49)
  17. Still Waters (Run Deep) (4:08)
  18. This Is Where I Came In (4:52)
  19. Spicks and Specks [Live] (2:25)
  20. How Deep Is Your Love (4:02)
  21. To Love Somebody (3:00)
  22. Words (3:17)
  23. How Can You Mend a Broken Heart (3:58)
  24. Too Much Heaven (4:55)
  25. Emotion (3:39)
  26. Lonely Days (3:47)
  27. Run to Me (3:12)
  28. Love So Right (3:37)
  29. For Whom the Bell Tolls (3:58)
  30. I've Gotta Get a Message to You (3:03)
  31. New York Mining Disaster 1941 (2:10)
  32. Massachusetts (2:21)
  33. I Started a Joke (3:08)
  34. World (3:17)
  35. First of May (2:50)
  36. Holiday (2:55)
  37. Don't Forget to Remember (3:31)
  38. Islands in the Stream [Live] (3:46)
  39. Heartbreaker [Live] (1:05)
  40. Guilty [Live] (2:23)
avatar van steven
dit is toch wel de ultimate hits verzamel cd. de voorkeur gaat bij mij uit naar het vroege werk ( mining disaster, holiday , I started a joke , massachusetts, for whom the bell tolls). Wat is Run to me ook eigenlijk mooi , ondanks die cover van lee towers.....

mag niet missen in elke popliefhebbers collectie

avatar van FunkStar
Een hele goeie best of met bijna alle hits van de Bee Gees. Helaas mis ik wel Paying The Price Of Love, The Woman In You en He's A Liar!

avatar van Red Rooster
Mijn oma had vroeger een café en mijn ooms draaiden daar de plaatjes. Voor hun jonge neefjes (ondergetekende) maakten ze er een soort van muziekspelletje van. Iedere plaat was gekoppeld aan een bepaald getal. Wij moesten dan een willekeurig getal noemen en vervolgens werd dan het hieraan gekoppelde liedje gedraaid. Omdat ik steevast mijn lievelingsnummer wilde horen, onthield ik de betreffende cijfers: 29 was Hey Tonight van Creedence Clearwater Revival, 31 was My World van de Bee gees. Gisteren heb ik om die laatste dit album aangeschaft, maar helaas World verward met My World, dat er dus niet op staat. Jammer, maar verder blijft het een prima compilatie. Vooral de tweede cd met het oude werk, roept mooie herinneringen op.

avatar van Funky Bookie
Ik vind de Bee Gees op hun best in de funky nummers. Al die ballads zijn onafhankelijk van elkaar helemaal niet slecht, maar zo achter elkaar is het niet helemaal mijn ding. Desalniettemin een prima verzamelaar en ik vind dat er iets van de heren in mijn collectie hoort en dit voldoet.