Former Ghosts - Fleurs (2009)

Label: Upset! The Rhythm

10. The Bull and the Ram
  11. Hello Again
  12. This Is My Last Goodbye
khonnor
Lekker donker bandje met al dan niet ex leden van xiu xiu en this song is a mess but so am i.

Awesomeness en 1 van de beste platen van het gezegende 09

avatar van Barend G
Over ex-leden van Xiu Xiu gesproken, luister ook eens naar Cold Cave. Zelfde neo-wave aanpak en net zo goed

Zo zal Xiu Xiu dus klinken als ze een goth band waren. Leuk, maar met mate draaien denk.

avatar van nognooit
Erg fijne onwijs duistere band. Pitchfork maakte destijds de "vergelijking", van wat als Ian Curtis Joy Division had verlaten en een Casio keyboard had ontdekt. Dat kan ik er zeker in terug horen.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Soft Moon meets The Cure, vaak overstuurde electronica met veel wave en post-punk elementen.
Fijn plaatje, alleen vrees ik dat het casio orgeltje op den duur gaat vervelen.