Da Poet - Selam Dünyali (2009)

1 stem

3. Ses Ver
  4. Kör Dövüsü (3:51)

met Karaçali

5. Yol Bitmez (3:39)
  6. Connection Connection (3:29)

met Equalknox

7. Meçhule Dogru (3:38)
  8. Topla Götür Eve (3:28)

met Patron

met Raziel

16. Yalanci (4:05)
  17. Outro (5:56)
avatar van Plakband
Dit is met gemak één van de beste Turkse hiphopalbums ooit! Hij is nog maar 22, en maakte al belachelijk goede nummers op zijn 17e, puur talent!

Beats zijn overigens van hemzelf, en vooral die van Meçhule Dogru is geniaal, zelfs niet-Turken vinden dat een tof nummer!

Kortom, volgens mijn last.fm is het mijn meest beluisterde album, en dat is niet zonder reden!

avatar van 'State Of Mind'
Dit versta ik niet, helaas

avatar van Plakband
Haha, zeg dat wel, je mist wat!

Hier nog even Meçhule Dogru, dan kun je tenminste genieten van de beat!

avatar van 'State Of Mind'
Die had ik al geluisterd xD Idd dope sound! Maar ben jij Turks dan omdat je het verstaat?

avatar van Plakband
Yes yes, klopt! Eindelijk heb ik er een keertje voordeel bij dat ik meerdere talen spreek, nu kan ik hiphop in het Nederlands, Engels én Turks luisteren!

Turkse hiphop is nog wel in babyschoentjes, maar Da Poet is wel één van de lyricaal ziekste en diepste rappers in Turkije, dus neem maar van me aan dat het niet bij een toffe beat blijft