Demdike Stare - Symbiosis (2009)

Electronic
Label: Modern Love

1. Suspicious Drone (6:34)
  2. Haxan Dub (5:14)
  3. Regressor (5:04)
  4. All Hallows Eve (3:54)
  5. Jannisary (6:09)
  6. Haxan (6:18)
  7. Extwistle Hall (3:25)
  8. Trapped Dervish (1:12)
  9. Nothing But Th Night (6:10)
  10. Conjoined (4:07)
  11. Ghostly Hardware (6:35)
avatar van trebremmit
Duistere dub plaat, veel variatie en af en toe hetzelfde minimal gevoel als bij Plastikman.

avatar van essence
Duistere, bevreemdende dub/electronica. Dit plaatje staat garant voor een trip van een klein uur.

avatar van Antie
Voor wie meer in ongeveer het zelfde straatje zoekt!
Maar dan de bassen iets minder aanwezig zijn, iets meer ambient aanwezig

Raime - Quarter Turns Over a Living Line (2012)

avatar van John Doe
Hun missie was hier om een horror soundtrack voor een denkbeeldige film te maken. Ondanks dat het een mooie plaat is voelt het album regelmatig niet als het perfecte vloeiende geheel van geluiden en effecten dat het zou kunnen zijn. Ik heb geregeld iets teveel de kans als luisteraar om te ontsnappen aan de 'toverkunsten' van beide leden. Daardoor wordt niet de psychedelische kracht behaald die dit naar mijn mening in potentie zou kunnen hebben. Nietttemin, een project dat een mooie kant op wijst is hiermee begonnen.

avatar van Gyzzz
Kom dit nu pas tegen op een of andere manier. Mooie sfeer wordt er neergezet, al vind ik het op Regressor gewoon een rip-off van wat Plastikman op Consumed deed. Dat doet toch een beetje afbreuk aan het verder juist origineel en creatieve geluid dat hier verkend wordt.