Jack Johnson - En Concert (2009)

Label: Universal

1. Belle / Banana Pancakes (6:19)
  2. If I Had Eyes (4:11)
  3. Do You Remember / Remember
  4. Sleep Through the Static (4:19)
  5. Flake (5:27)

met Lebo

6. Bubble Toes / Express Yourself (4:18)
  7. Wasting Time (5:01)
  8. What You Thought You Need (3:57)
  9. Country Road (2:58)

met Paula Fuga

10. Staple It Together (4:02)
  11. Sitting, Waiting, Wishing (3:25)
  12. Constellations (3:31)

met Eddie Vedder

13. The Horizon Has Been Defeated / Mother and Child Reunionn (4:23)
  14. Good People (3:36)
  15. All at Once (3:44)
  16. Gone (2:07)
  17. Home (3:17)
  18. Times Like These (2:20)
  19. Angel / Better Together (6:13)
avatar van RestLove
Heb deze in een pakket besteld wat bestaat uit een cd/dvd en een boek met tourfoto's. En dat alles voor iets meer dan een tientje. Ook een leuke tracklist, waarvan de uitvoeringen overigens van verschillende concerten afkomstig zullen zijn.

Ook besteld inderdaad, in de winkels ligt ie rond de 25 euro

Volgende week komt hij ook op blu-ray uit, ook die komt in mijn collectie.

Een Geweldige CD/DVD ! Vooral Belle/ Banana Pancakes en Angel / Better Together zijn geweldig!

avatar van Mathijs Terranea
Weer een goed album van mijn grote lievelings artiest!
Een paar kippenvel momenten door het album heen.
Hij moet wel binnenkort weer gaan touren, want hij is voor het laatst in 2008, in Nederland geweest...

avatar van stephanovic
Diek schreef:
Ook besteld inderdaad, in de winkels ligt ie rond de 25 euro

Volgende week komt hij ook op blu-ray uit, ook die komt in mijn collectie.

25 euro was het in elk geval meer dan waard. Aantal heerlijke nummers gewoon weer en ook prachtige versies ervan. Belle/Banana Pancakes en Bubble Toes/Express Yourself, zalig gewoon.

avatar van Slowgaze
Fijne cd hoor. Ik werd door iemand naar huis gebracht en die had deze cd opstaan. Toen we bij mijn huis aangekomen waren, moest ik wakker worden gemaakt.

Slowgaze schreef:
.... Toen we bij mijn huis aangekomen waren, moest ik wakker worden gemaakt.

avatar van Shelter
Is dit echt van toegevoegde waarde als je de albums al hebt?
Als hij de nummers het zelfde speelt als op CD dan denk ik niet dat ik hieraan behoefte heb.... is het echt anders?

Shelter schreef:
Is dit echt van toegevoegde waarde als je de albums al hebt?

Het verschil tussen live en studio is lang niet altijd spectaculair. Het blijven tenslotte dezelfde nummers. Maar bij sommige zit er wel degelijk een verschil in. Een andere ritme, een stukje improvisatie, etc. Erg fijn album.

avatar van Shelter
Quintijn schreef:

Ja dat bedoelde ik dus. Kijk bijvoorbeeld naar John Mayer, dat LA concert vind ik echt toergevoegde waarde hebben omdat het live toch een stukkie lekkerder klinkt en de nummers enigszins anders ingespeeld worden. sommige bands echter klinken bijna hetzelfde als op album, dan vind ik de live albums niet relevant.
Maar ik zal deze eens proberen te luisteren, thanks voor je berichtje trouwens.

avatar van dreambrotherjb
Beste aankoop die ik deed in jaren!

avatar van Poll3tj3
Kwalitatief als een regulier album, maar dan met random gekrijs erdoorheen.
Ik zet dus liever een van zijn studioalbums op.