Somatic Responses op het UWe label. Die twee kerels hebben letterlijk al op elk goed label gezeten denk ik. Beetje aparte EP dit, niet echt te vergelijken met hun Circumflex of Augmented Lines albums, maar wel typisch, en het moet op zich ook niet zoveel onderdoen.
"Photon Emission I" is in ieder geval een sterke opener. Lekkere samples, freaky ritmes en lekker trippy gebeuk. "Photon Emission II" is wat kalmer, en melodischer. Leuk geratel, enkel dit keer wat meer op de achtergrond. Vlagen genialteit doorkruisen het nummer, vlagen die later dieper en beter uitgediept zouden worden. "DSFH" beukt weer stevig verder. Lekker snelle track, met veel gebliep en vreemde ritmes, en ook "Agile Warrior" is z'n naam waardig. Zeer snelle ritmes, coole melodie en enorm veel gepruts.
Nu vraag ik me wel af of ik wel een goeie 'release' heb, aangezien de tracks hier consequent korter zijn, en SR normaal wel iets steviger maar trager klinkt. Vermoed dat dit misschien een gepitchete EP is, ofwel zijn de tijden op Discogs gewoon fout. EPtje kan me in ieder geval wel bekoren, en geef er dan ook graag 4* aan. Voor de fans van de nieuwere SR albums, die wat meer van de broertjes willen horen.