Kitsuné Maison Compilation 8 (2009)

Frankrijk

18. Encore
  19. Crystal Fighters - I Love London
  20. My Tiger My Timing - I Am the Sound
avatar van Zwammer
Daar is alweer de achtse Kitsuné verzamelaar. Ook dit keer weer een paar mooie dansbare popnummers, maar helaas ook wel weer wat mindere nummers. De verzamelaar begint sterk, maar kakt halverwege helemaal in. Met dank aan Delphic, Memory Tapes en Parallels stijgt het niveau daarna gelukkig weer.
Persoonlijke favoriet is Something Golden van het veelbelovende Finse trio Le Corps Mince De Françoise. Volgende maand verschijnt hun debuutalbum, waar ik ondertussen erg benieuwd naar ben geworden.
Let's Go Surfing van The Drums is ook een pareltje, maar ik denk dat de meeste muziekliefhebbers die al kennen van de Summertime EP.

Had hem van deweek gekocht in Antwerpen, Hij is al uit dus Was al een tijdje van plan ns een Kitsuné verzamelaar te kopen en ik ben niet teleurgesteld!