Fake Blood - Fix Your Accent (2009)

Dance
Label: Cheap Thrills

1. Fix Your Accent (5:06)
  2. The Dozens (5:06)
  3. I Think I Like It (5:37)
Fix Your Accent van deze zomer al gehoord..gaat wel. Coen van de 'Coen en Sander'-show op 3 FM was helemaal gek van I Think I Like It en liet dit ook merken op 3 FM. Maar de echte knaller is The Dozens, soort van hardere versie van Mars.

I Think I Like It is wel lekker disco. Mag het wel. The Dozens is ook wel okay, al ben ik dat typische FB-geluid wel een beetje beu gehoord eigenlijk. Maar al met al toch een aardig EP'tje voor nu.

avatar van Leonard91
Voor zover mogenlijk heb ik alles van Fake Blood compleet aan me voorbij laten gaan, dus het typische FB-geluid is nog redelijk nieuw voor me.

Hij mag dan wel een Engelsman zijn, maar zijn muziek en het stijltje eromheen (hoes) heeft natuurlijk wel wat weg van zijn Franse collega's. The Dozens hoeft van mij dan ook niet zo. Fix Your Accent is al een stukje leuker maar echt goed wordt het pas bij I Think I Like It.

Misschien wordt ik hem na een tijdje beu maar voor nu is het een knaller die bij mij een soortgelijke reactie als die van Gerard Ekdom em Michiel Veenstra oproept: YouTube - Fake Blood - I Think I Like It @ 3FM Ekstra Weekend

avatar van Carolaah
What the? 2.85??

Ik vind dit wel een lekkere club-EP hoor.
Zeker wel een 3,0 - mogelijk nog 3,5.