For Against - Never Been (2009)

Label: Words on Music

1. Sameness (5:02)
  2. Different Departures (5:50)
  3. Black Willows (3:05)
  4. Antidote (5:20)
  5. Of a Time (7:34)
  6. Per Se (2:03)
  7. Specificity (5:05)
  8. The Tenebrists (2:29)
  9. You Fade (5:09)
avatar van Premonition
Verrassend sterk album van For Against. De muziek was altijd al dik in orde, maar de simpele teksten waren op het comeback album Shade Side Sunny Side het zwakke punt. Dat is op dit album beter verzorgd en de muziek is nog wat donkerder dan op de voorganger. Naast de fijne galmgitaar valt het gebruik van piano en het betere roffelwerk van de nieuwe drummer op. You Fade is prachtig en doet qua sfeer denken aan Closer. Aanrader.

Jean-Maurice
Dank voor de tip. For Against is ook zo'n band die nooit de erkenning heeft gekregen die ze verdienen.