City Rain - This I Will Remember (2009)

geen stemmen

9. Can't Sleep
  10. Just Got Off the Phone with You
  11. Skyscraper
Lukk0
Deze samenwerking uit Philadelphia levert hier een aangenaam pruttelend en ontspannen album af, dat jammer genoeg geen grote hoogtes bereikt. Het werd me aangeraden (volgens mij op last.fm) bij een album van Fairmont en is inderdaad ongeveer van hetzelfde niveau. Fairmont vind ik namelijk ook niet de meest geweldige artiest die ook niet altijd mijn aandacht vast weet te houden. Datzelfde hier, maar een leuk muziekje voor bij het lezen of studeren is dit wel. Bird Dance vind ik trouwens wel een erg leuk nummer, maar het doet ook wel weer iets te bekend aan. Het lijkt een regelrechte rip-off van een nummer dat veel bekender is maar waar ik niet op kan komen. Al met al een middelmatig album, en van mij dus een middelmatige score.