Edan - Echo Party (2009)

Label: Five Day Weekend

1. Echo Party (29:00)
avatar van Rhythm & Poetry
Na deze toevoeging kreeg ik wel last van een muisarm. Maar dit lijkt me een leuk project, het zit in ieder geval in een mooie verpakking zag ik. Edan kennende heeft hij er een heerlijk gekke mix van gemaakt die veel verschillende stijlen bevalt.

ManMonster
Ik krijg binnenkort de Bullshit Promotional Copy Geen idee wat ik hiervan moet verwachten... Een 29 minuten durend nummer zal al heel goed moeten zijn, als hij wil dat ik er veel naar ga luisteren. Edan - 'Echo Party - Bullshit Promotional Copy' (FREE CD) Detail - Underground Hip Hop - Store - undergroundhiphop.com

avatar van Chrisseh
Vind het zeer jammer dat dit even verwachtingen voor mij schepte dat Edan met een 'nieuw' album kwam. Jammer dat het 'maar' een mix-cd is.

avatar van Gyzzz
Spannend! Maar wat is dit dan precies? Een mix-cd van (oud?) eigen materiaal of andermans spul?

Het hoesje is in ieder geval weer tof.

avatar van MJ_DA_MAN
Gyzzz schreef:
Dit.

avatar van Gyzzz
Hehe, ze zeggen zelf eigenlijk op de hoes al dat een soort onafgewerkt haastig werkje is Maar ik wil het toch wel eens horen.

ManMonster
For the vinyl LP Edan will be hand-drawing each cover personally! There will be only 1000 made.

Toch maar voor de vinyl gaan dan!

avatar van Chrisseh
Dat moeten haast wel stick-figures worden, want om 1000 covers goed in te gaan tekenen, dan is Edan wel even bezig. Laat hem maar aan een écht nieuw album werken!

ManMonster
Ja, ik vraag me ook wel af hoe hij dat gaat doen, is niet echt duidelijk als ik hier de prentjes kijk:
Edan - 'Echo Party (LIMITED EDITION OF 1,000)' (Vinyl LP Record) Detail - Underground Hip Hop - Store - undergroundhiphop.com

avatar van thomzi50
Uitgesteld?

avatar van levenvergeten
Hij is volgens mij al uit - ik heb in elk geval al een review gelezen.

avatar van Rhythm & Poetry
Staat nu op de luisterpaal, verder nog geen link gevonden van Echo Party.

avatar van Rhythm & Poetry
Edan komt met het meest veelzijdige product van het jaar. Na Echo Party blijkt maar weer wat voor een muzikale gek/genie (ligt zeer dicht bij elkaar) hij is. Hij mixt diverse stijlen (van old skool hiphop tot rock) en maakt daar een zeer sterk geheel van. Vervelen lijkt me echt onmogelijk met Echo Party, omdat je zo veel verschillende geluiden hoort. Kan nog niet stemmen, ken dit werk van Edan nog te kort om het goed te kunnen beoordelen.

avatar van thomzi50
Ik ben op het eerste gehoor toch wat minder positief. Niveau Beauty and the Beast komt het vooralsnog niet in de buurt mijns inziens, al zijn die twee eigenlijk totaal niet met elkaar te vergelijken.

avatar van Rhythm & Poetry
Dat zou inderdaad een niet juiste vergelijking zijn, alhoewel je snel de neiging hebt deze plaat naast zijn vorige projecten te leggen.

Echo Party blijft een mooie bonte verzameling van verschillende stijlen. Ik begin voorzichtig met 3,5*.

avatar van Jacktherapper
Oke, daar zit je dan. Terug in huis van een mooie avond met de tweede keer een ervaring als in een Edan live performance. Kolere. Lees mijn stukje bij Beauty And The Beat en ik ben nog steeds net zo lovend (als het niet meer is geworden). Tijdens de show van vanavond (in Het Burgerweeshuis, Deventer) was de gast die deze keer mee kwam P. Locke. Het leuke was; Edan liet P. Locke precies dezelfde verses doen als Dagha, en hoe. Nu lig ik dus om jullie te vertellen dat het magistraal was aangeschoten met één oog al slapende een stukje te typen over die show en heb ik mijn vinyl versie van Echo Party binnen. Blij. Einde.

Rene1979
Ik zou wel graag naar deze show willen de 21e