menu

Jack Bruce & Robin Trower - Seven Moons Live (2009)

mijn stem
3,62 (4)
4 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Blues
Label: Ruf

  1. Seven Moons
  2. Lives of Clay
  3. Distant Places of the Heart
  4. Sunshine of Your Love
  5. Carmen
  6. She's Not the One
  7. So Far to Yesterday
  8. Just Another Day
  9. Perfect Place
  10. Bad Case of Celebrity
  11. The Last Door
  12. Come to Me
  13. White Room
  14. Politician
zoeken in:
avatar van BenZet
3,0
Niet denderend, geluidskwaliteit vind ik ook niet geweldig. Geef mij de studio plaat van seven moons maar.

avatar van Ronald5150
4,0
Hier was ik dus bij! Geweldig concert, opgenomen in De Vereeniging te Nijmegen. Jack Bruce en Robin Trower worden hier bijgestaan door drummer Gary Husband en dit trio laat een geweldige dwarsdoorsnede horen van het studioalbum ”Seven Moons”, aangevuld met o.a. een aantal Cream klassiekers. Bruce is goed bij stem en zijn baslijnen zitten mooi in de mix. Toch steelt Robin Trower wat mij betreft hierbij de show. Heerlijk gitaarspel, af en toe een fijn wah-wah effectje erdoor, en het geheel klinkt als een heerlijke jam. De gespeelde Cream nummers zijn nergens een exacte naspeeloefening van het origineel en met name in de solo’s geeft Trower er zijn eigen draai aan. Ik heb dit destijds als een geweldige avond ervaren en als ik dit album terugluister, of de gelijknamige DVD bekijk, komen die mooie herinneringen weer boven.

avatar van Droombolus
3,5
Als Bruce liefhebber heb ik die Cream nummers al in tig uitvoeringen en van mij hadden ze dan ook niet gehoeven. Heerlijke plaat verder inderdaad, aansprekender dan het studio album.

Gast
geplaatst: vandaag om 00:54 uur

geplaatst: vandaag om 00:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.