Los Lobos - Goes Disney (2009)

Label: Walt Disney

1. Heigh-Ho (2:37)
  2. I Wan'na Be Like You (3:38)
  3. Not in Nottingham (3:19)
  4. The Tiki Tiki Tiki Room (2:51)
  5. Grim Grinning Ghosts (3:32)
  6. I Will Go Sailing No More (2:22)
  7. The Ugly Bug Ball (3:27)
  8. Cruella de Ville (3:47)
  9. Bella Notte (2:50)
  10. Zip-A-Dee-Doo-Dah (2:48)
  11. Bare Necessities (2:58)
  12. Oo-De-Lally (2:09)
  13. When You Wish upon a Star / It's a Small World (2:29)
avatar van E-Clect-Eddy
Ha, eindelijk is die dan beschikbaar op Spotify, net als nog een paar van hun albums.

Begrijp alleen de lage waardering niet die er nu staat. De heren van Los Lobos maakten prima bewerkingen.

Ben het eens met de uitspraak van saxofonist Steve Berlin die op Wikipedia wordt aangehaald "The kids record doesn't sound like a kids record. It just sounds like Los Lobos playing funky old songs."

Ook eens met de genres die daar genoemd worden: Rock and Roll, Surf , Americana, Country Folk, Norteño / Tejano, Cajun / Zydeco en Blues Jazz. Gewoon de mix aan stijlen die je van Los Lobos kunt verwacht. Alleen nu zijn al die stijlen op een album te vinden en dat gaat wat mij betreft prima.

Mooie mandoline op de Ballad / Bolero Bella Notte, luchtig warm zonder naar zoet door te slaan.

Het enige nummer dat op het randje van 'cheesy' zit is Zip-A-Dee-Doo-Dah. Deze en de 2 die volgen klinken nog het meest als bedoelt voor kinderen.

De afsluiter is een instrumentale medley.

Los Lobos Goes Disney - Wikipedia