Melissa Horn - Säg Ingenting Till Mig (2009)

Zweden
Label: Sony

1. Jag Kan Inte Skilja På (4:50)
  2. Lät du Henne Komma Närmre (4:29)
  3. Hur Ska Det Gå? (3:17)
  4. Tyck Synd Om Mig Nu (3:41)
  5. Säg Ingenting Till Mig (3:32)
  6. Vem Lämnade Vem (4:10)
  7. Jag Vet Vem Jag är När Jag är Hos Dig (3:03)
  8. Med Ena Foten Utanför (3:50)
  9. Jag Ska Sakna Dig Imorgon (3:23)
  10. Fall Fritt (4:01)
Het 2e album klinkt wat minder als huiskamermuziek. Maar met Falla Fritt (En dus niet Fall Fritt!) levert Melissa weer een kippenvel nummer.
Naast Lisa Hannigan en Laura Marling heb ik nog nooit een mooiere stem gehoord dan die van Melissa. De muziek had hier en daar wel wat minder zoet gekund maar wat geeft het.

In December overigens naar een concert geweest van haar. Ze is in het echt ook bijzonder mooi (Net als veel Zweden, al heeft ze met haar bruine ogen niet echt de Zweedse look, bruin haar zie je er wel zat) en ze is ook erg verlegen. Wat juist leuk is.

avatar van Guinness1980
Ik ken alleen Jag Kan Inte Skilja På en Säg Ingenting Till Mig.
Rede genoeg om dit album aan te schaffen, als het goed is krijg ik hem binnen een week.

avatar van Guinness1980
Het album sinds maandag in huis en sindsdien minstens 1x per dag beluisterd.
Ik versta er helemaal niks van maar wat is dit een mooi album zeg!
Favoriete numme rvan het album is de opener Jag Kan Inte Skilja På.

willemweetniet schreef:

Persoonlijk vind ik Heather Nova de mooiste (vrouwen)stem hebben. Heeft live net zo'n mooie stem als op cd!

avatar van Emile93
Wauw!!! Wat is de albumopener een prachtig nummer zeg!!! Ik hou enorm van Zweedstalige muziek en Melissa heeft echt een prachtige stem. Snel de rest van het album luisteren!!!! Ben benieuwd!

avatar van Emile93
Erg fijn en rustig album. Melissa heeft echt een heerlijke stem en deze muziek is toegankelijk en mooi.