Tussen deze live-plaat en de vorige (Super Live uit 1978) werden maar liefst 6 studio-albums uitgebracht en een soundtrack (een dubbel-LP).
Echter de songs hierop zijn afkomstig van de laatste 2 albums en 1 van het debuut die ook al op de eerdere live-plaat stonden.
Opgenomen in de Marquee te Londen en het klinkt erg gezellig allemaal (had er graag bij willen zijn).
De meest recente platen waren toendertijd ook in Europa uitgebracht en dat zorgde voor een kleine fanatieke aanhang die het Japanse Bow Wow dus live konden aanschouwen.
Duidelijk geinspireerd door de NWOBHM waren de songs wat meer rechttoe-rechtaan hardrock, de opener is daar meteen al een bewijs van met een hoog meezinggehalte-refrein.
Hakken en beuken met "You're Mine", afwisselend alleen zang en de gehele band op volle sterkte.
De zang van Kyoji Yamamoto heb ik nooit zo bijzonder gevonden, evenals het logge
"Touch Me I'm on Fire" en wat jammer dat het afwisselende "Can't Get Back to You" ontsiert wordt door een zwakke drumsolo en een uitgesponnen freakerige gitaarsolo.
Het navolgende "Don't Cry Baby" is geschreven en wordt gezongen door 2de gitarist Mitsuhiro Saito en weet op het instrumentale tussenstuk na niet te boeien.
Nee, ik ben niet kapot van deze opnames, ik heb niet zoveel met hun simpelere hardrockkoers uit die jaren maar qua sfeer weet deze de live sfeer goed te vangen (het is alsof je midden tussen het publiek staat).
Een veelbelovend begin van "20th Century Child" en gelukkig hoor je hier weer wat van hun oude klasse in terug, inventief en doordacht in die nieuwe stijl.
Het betere beukwerk zullen we maar zeggen over de song met de veelbelovende titel "Devil Woman", wat maakt het ook uit allemaal.
Van het legendarische debuut de afsluiter "Theme of Bow Wow", wordt zo ruig en heavy gespeeld dat de oorspronkelijke sfeer bijna verdwijnt.
Inclusief het verplichte meezingstuk (Oh Yeah.... Oh Yeah), erg aanstekelijk allemaal.
Ik kom niet verder als een voldoende (een 6, dus 3 sterren), zelden zo'n pure en oprecht live album gehoord maar helaas heb ik niet zoveel met de songs.