Vind dit weer een zeer mooi werkje. Lekker chille, rustige trip-hop die mij volop weet te bekoren. Het origineel was inderdaad wat beter, maar dat kan voor mij de pret niet drukken.
De Slow Motion mix (van TKTH zelf) van Advert Pt1 is een prachtige opener. Komt rustig op gang, om daarna in volle schoonheid open te bloeien. Prachtige strings en waves, en een overheerlijk melodietje. Echt smullen. De VK Rmx van "1969" ligt mij net iets minder, waarschijnlijk omdat het origineel toch een stuk mooier was, en ik de vocals een beetje mis hier. Los daarvan is het wel een geinig nummer, wat uptempo-er en iets minder subtiel dan het origineel, maar zeker ook niet zonder troeven. De Tiivi Rmx van "Advert Pt2" klinkt wat electronischer, met coole, IDMachtige ritmes en die heerlijke voice sample uit het origineel. Melodieus niet helemaal perfect, maar een leuke track.
De Yult Koldmäne Rmx van Idleness klinkt lekker warm en zwoel. Eigenlijk zo'n typische track die mij normaal gezien niet ligt, maar hier toch effectief is. Mooi wollen tapijt van klanken, doorweven met freaky samples en een mooie melodie. De Apple Jelly Rmx van "The Return Of ..." sluit dit EPtje perfect af, en is gedeelde favoriet met "Advert Pt1". De klasse van deze track zit em in de laatste twee minuten. Lekker ritme, coole overstuurde gitaar (kijk, zelfs dat kan ik appreciëren

) en overheerlijke climax.
Al bij al dus iets minder dan het origineel, maar ruim voldoende, zeker als je weet dat je dit gewoon gratis voor je deur krijgt. 4*, en in kijk vol spanning uit naar hun volgend full album.