Wiz Khalifa - Deal or No Deal (2009)

Label: Rostrum

met Curren$y

4. Goodbye (3:14)
  5. Hit tha Flo (3:02)
  6. Lose Control (3:34)
  7. Moola and the Guap (4:32)

met L.C. en Lavish

8. Studio Lovin' (4:18)
  9. Right Here (4:14)

met Josh Everette

10. Red Carpet (Like a Movie) (3:34)
  11. Superstar (3:22)
  12. Take Away (3:21)
  13. This Plane (3:16)
  14. Who I Am (3:31)
  15. Young Boy Talk (3:23)
The Opinionated
Ga deze wel checken. Heb enkele tracks van de man gehoord en die klonken goed.

avatar van Rosco
Wiz wordt de toekomst, paar geweldige tracks met uitschieters Moola and the Guap en This Plane, jammer dat er ook een paar echt matige tracks als Who I Am opstaan.

M-Ty
Z'n album valt me toch wel beetje tegen kan vreemd genoeg alleen de eerste en de laatste track echt diggen.. verder is this plane ook wel goed te pruimen..

Harco
Gelukkig heeft Khalifa het op Kush & OJ qua producties over een totaal andere boeg gegooid. Met deze beats kan ik echt helemaal niets.

avatar van Robbie Keane
Die cover had ik ook gezien bij een poster voor een collecte voor hongersnood.

avatar van Kid
Kid
Robbie Keane schreef:
Die cover had ik ook gezien bij een poster voor een collecte voor hongersnood.

haha

avatar van bennerd
This Plane Kippenveltrack. Om de een of andere reden werken Wiz' poppy nummers altijd goed bij mij.

avatar van bennerd
Heel jammer dat het Wiz nog niet gelukt is om naast Kush & OJ een echt consistente plaat te maken, want hier staan een aantal van zijn beste tracks op. This Plane is na al die tijd nog steeds zowat mijn favoriete hiphoptrack, maar ook Young Boy Talk en Hit tha Flo zijn briljant. Die worden helaas onderuitgehaald door onder anderen het saaie Who I Am en het irritante Chewy. Een lijn in het album is er ook niet te ontdekken, want het gaat veel verschillende stijlen op.

Is het dan allemaal kommer en kwel? Allerminst, want Wiz blijft een sterke mc en de sterke tracks zijn dan ook echt sterk. Dus met wat schrappen kom je aan een uiterst genietbare plaat. Misschien een idee om de beste tracks van deze plaat en van Rolling Papers bij elkaar te gooien en dat uit te geven?