Racoon - Live at Chassé Theatre, Breda (2009)

Label: [PIAS]

1. Intro / Teardrop (2:13)
  2. Run Out (2:59)
  3. Good and Ugly (4:08)
  4. Never Alone (3:55)
  5. Whatever Song (2:44)
  6. Blackbird / Laugh About It (4:39)
  7. Mrs. Angel (3:40)
  8. Brother (3:27)
  9. Clean Again (3:49)
  10. Happy Family (3:18)
  11. Hallelujah (6:42)
  12. Man of Constant Sorrow (2:28)
  13. Lucky All My Life (4:59)
  14. Walk Away (3:37)
  15. Before You Leave (4:16)
  16. Lose Another Day (4:15)
  17. Rudest Behaviour (3:06)
  18. Start a War (4:30)
  19. Love You More (3:56)
  20. My Town (4:55)
  21. Close Your Eyes (5:58)
  22. Bedroom Floor (4:58)
  23. Thinking of You (6:46)
Cye
Echt dit is nou muziek. Schitterende live cd van Racoon. Nummers zoals Start a war, Run Out, Lucky All my life zijn allemaal in een net iets andere uitvoering gebracht. Ook zijn er nieuwe nummers op te vinden waaronder Rudest Behaviour wat een schitterend nummer is en ook Hallelujah is geweldig gecoverd. Het hoogtepunt is toch wel Close Your Eyes, hoewel het minder indrukwekkend over komt door dat je de lichtshow die er bij zat in de theatershow, nu niet kunt zien. En het wordt afgesloten met het schitterende nummer Thinking of You.

Geweldig Album!

avatar van thelion
Live album van de Wasberen.

Alle albums van Racoon vind ik van een zeer behoorlijk nivo gevuld met schitterende popsongs.

Heb de heren al meerdere malen live aan het werk mogen zien (helaas was ik er in het Chasse niet bij) en ze zijn mij nog nooit tegen gevallen.

Racoon bewijst met deze live registratie hun status van Pop-band van Nederland en dat hun nummers live ook zeer zeker overeind blijven.