Allison Iraheta - Just Like You (2009)

Label: Jive

1. Friday I'll Be Over U (3:16)
  2. Robot Love (2:55)
  3. Just Like You (3:37)
  4. Don't Waste the Pretty (3:34)
  5. Scars (3:42)
  6. Pieces (3:44)
  7. D Is for Dangerous (3:33)
  8. Holiday (3:44)
  9. Still Breathing (3:05)
  10. Trouble Is (4:00)
  11. No One Else (4:00)
  12. Beat Me Up (2:46)
  13. You Don't Know Me (2:36)
  14. One More Reason * (3:41)
Lacrymosa
Kan niet meer wachten!!!!!!

avatar van Editoor
Waar moeten we haar van kennen?

Editoor schreef:
Waar moeten we haar van kennen?

Werd 4e bij de Amerikaanse versie van Idols dit jaar. Net 17 jaar, maar een dijk van een stem. Je moet nu niet denken aan Miley Cyrus of Hillary Duff, maar eerder aan een Janis Joplin.

Lacrymosa
Hier heb je de samples van alle liedjes:
Allison Iraheta | Sprout - seed.sproutbuilder.com

De liedjes klinken allemaal erg goed! Just Like You, Don't Waste the Pretty, Scars, Holiday (echt super!), No One Else (geschreven door P!nk) en You Don't Know Me zijn mijn favorieten!

Allison is een van de meest getallenteerde dames die ik in de laatste jaren ontdekt heb.

Ik vind dat je haar het best kan vergelijken met P!nk. Haar stem is ongelofelijk goed!

Nog enkele weken wachten en ik akn het album in zijn totaliteit beluisteren! Ik kan geen seconde meer wachten.

Deze jonge dame heeft een prachtige stem
lijkt inderdaad heel veel op pink haar stem

Ik heb nog niet het hele album geluisterd, maar ik vind hem tot nu toe erg goed voor zo'n beginnend artiest!

Friday i'll be over you en Pieces heeft een heerlijke beat!
Scars vind ik erg mooi, de tekst blijft in je hoofd hangen.
Still breathing vink ook erg mooi!

De rest moet ik nog even luisteren

unexpected_faith schreef:
Deze jonge dame heeft een prachtige stem
lijkt inderdaad heel veel op pink haar stem

Friday i'll be over you en Pieces heeft een heerlijke beat!
Scars vind ik erg mooi, de tekst blijft in je hoofd hangen.
Still breathing vink ook erg mooi!

De rest moet ik nog even luisteren

Nadat ik het hele album beluisterd heb, voeg ik "Just like you" "Don't waste the pretty" en "No one else" toe bij mijn favorieten !

goed album, staan geen nummers op die ik niet mooi zijn, weliswaar is het niet erg orgineel, er zijn veel albums in dit genre, maar haar stem maakt veel goed!

3.5 ster van mij !