Get Busy Committee - Uzi Does It (2009)

1 stem

12. Diamonds in Your Eyes
  13. Baby Mama
  14. Come Talk to Me
Rene1979
Apathy en Ryu hmm dat ik deze nooit eerder getjekt heb...

Dit zijn beiden erg goeie mc's, maar als de beatkeuze niet goed is dan gaan ze nat.
Dat is hier ook gebeurd. Beats zijn niet beats die bij deze mannen passen. Daarbij lijkt het wel of dit even een tussendoor projectje is wat even afgeraffeld is. Apathy is niet goed bezig dit jaar.

avatar van MJ_DA_MAN
Ow, ik ben deze plaat vergeten blijkbaar, maar ben hem ook nergens tegengekomen op blogs? Wierd.

Rene1979
Nee ik ook niet.. maar na een rondje google kwam ik hem tegen,

avatar van ThingMan
Heb deze cd gisteren binnen gekregen. Ik vind het wel meevallen. Misschien omdat ik hem voor het eerst hoor maar vind dit wel een lekker plaatje. Flinke bas in de beats. Heeft wel wat weg van Reseda Beach van Styles of Beyond waar Ryu uit komt.