Delinquent Habits - The Common Man (2009)

Label: Deepdive

1. The Common Man (4:30)
  2. My Life (3:42)
  3. How We Do (3:16)
  4. In L.A (2:58)
  5. Party That Way (4:07)
  6. I Like It (3:26)
  7. As Long as We're Together (4:18)
  8. What's It Al About (4:55)

met Sick Jacken

9. So .Cal (3:29)
  10. Fiesta (3:50)
  11. Despreciado (4:32)
avatar van flow natural
Alle na lang gesukkel om die foto goed te krijgen is het toch gelukt het album erop te plaatsen :d.

Nieuw delinquent habits album zonder OG.style en michelle.
Yves erie is nu nog de enige die overblijft van de originele band.
Menno is er nu bij en die doet de beats geloof ik.

Voor de rest een samenwerking met sick jacken en een aantal producties van hem alsook van de superstar dj's(is nog al gebeurd met de plaat mescalito) en Andre Horstmann(Pet Shop Boys,All Saints).

Je bent er voor of niet .
Zeker geen slecht album.

The common man,how we do,in LA,what's it all about,so call,fiesta vind ik het beste

De nieuwe Delinquent Habits klinkt fris. De oude formule wordt nog steeds aangehouden: party hip hop gedrenkt in marriachi beats.

Niets nieuws onder de zon dus, maar daar is niks mis mee. Never change a winning team (lees: formule) moet Yves gedacht hebben.
Als enig overgebleven lid kan je hier dan ook bijna spreken over een Yves solo-album.

Hoogtepunt van dit album vind ik "As long as we're together", een ingetogen nummer waarin Yves voor zijn zonen rapt over de misstappen die hij als jonge delinquent heeft begaan.

Mijn andere favorieten komen toevallig of niet overeen met deze van Flow natural

ogrub13 schreef:

Hehehehe nuances mogen er zijn e .
Het zijn de trompetten enzo die het doen,ik heb altijd al affiniteit gehad met Mexico.

De download cd op internet heeft een 12de lied heb ik gezien!!Mescalito staat er als 12de op met superstar dj's.
Vind ik wel spijtig dat het het niet op mijn album staat :s.

En de groep zou nu yves Irie,chente loco en dj tray zijn.

Vond het jammer dat Mescalito niet op mijn cd-versie staat. Dat nummer werd trouwens nog in de oude bezetting gemaakt idd met Superstar dj's.

Vrijdag a.s. ga ik ze maar weer eens zien in Maastricht. Fiesta gegarandeerd

ogrub13 schreef:

Vrijdag a.s. ga ik ze maar weer eens zien in Maastricht. Fiesta gegarandeerd

Ja op die van mij ook niet eigenlijk :s.

'k Heb ze in Groningen gezien. Was wel lekker feestje.

avatar van donmarko22
Een 3'tje en dan ben ik nog vrij positief. Hun vroegere werk sprak mij veel meer aan. Geen echte uitschieters op deze schijf. Misschien dat ik hun formule nu wel ken, of dat ze zich het er een beetje makkelijk van af hebben willen brengen deze ronde....ik kan mijn vinger er niet opleggen. Ik zet here come the horns nog maar eens op.