Birdman - Pricele$$ (2009)

Label: Cash Money

1. Intro (1:48)
  2. Been About Money (4:12)
  3. Money to Blow (4:19)

met Drake en Lil' Wayne

4. Money Machine (3:21)
  5. Pricele$$ (5:33)

met Lil' Wayne

6. Bring It Back (4:22)

met Lil' Wayne

7. Nightclub (4:36)
  8. 4 My Town (Play Ball) (4:21)

met Drake en Lil' Wayne

11. Mo' Milly (4:12)

met Drake en Bun B

12. I Want It All (3:16)

met Kevin Rudolf en Lil' Wayne

13. Always Strapped [Remix] (4:30)

met Lil' Wayne en Mack Maine

14. MP (Money and Power) * (4:29)
  15. Ball Till Ya Fall * (3:37)

met Gucci Mane

16. Grindin' Making Money * (3:47)

met Lil' Kim en Nicki Minaj

17. Written on Her [Remix] * (4:10)

met Jay Sean en Mack Maine

18. Southside [Remix] * (3:46)

met Lil' Wayne, Rick Ross en Mack Maine

avatar van NL_RAPPIN
Veel featurings maar volgens mij zou ''Always Strapped (Remix)'' er ook op komen .

avatar van p-azz
Veel featurings?? alleen maar! maar die tracklist is wel kort
verder boeng

Relax
En hij is 40 jaar.. kosteloos.

Gezien de singles leek het me nog wel een leuk album (money to blow en play ball), maar het houdt niet over. Alleen geld natuurlijk en birdman flowt voor geen meter, 1,5*

"VogelMan"! Kosteloos

avatar van Silky & Smooth
Gezien zijn vorige albums waren mijn verwachtingen niet hoog. Niet dat ik hem erg slecht vind, maar hij alleen... neee! Heel eentoning.
Dit album viel mij echter mee, heb hem in 1x geluisterd zonder te skippen of te ergeren. Gewoon chill album, niks bijzonders. 2,5*

SPAROOD
Valt me eerlijk gezegd nog wel mee. Beter dan zijn vorige albums. Verrassend genoeg doen de meeste features het wel goed.

avatar van NL_RAPPIN
Is dit wel de offieciele tracklist? Want er komt een nieuwe video clip aan van Birdman genaamd '' 4 My Town feat. Lil' Wayne & Drake ''

avatar van TheLegacy
Ja, deze tracklist klopt idd. niet
Die van mij heeft ook andere.. met idd. 4 My Town is wel leuk nummertje.

avatar van Silky & Smooth
Klopt indd niet. Ik heb geen Rick Ross er op staan en Always Strapped is bij mij met Mack Maine!

Harco
Boven de afbeelding van dit album staat de knop "Corrigeren."

X-man
Relax schreef:
En hij is 40 jaar.. kosteloos.

avatar van TheLegacy
En hij heeft een ster op de bovenkant van z'n hoofd getatoeëerd... kosteloos!

avatar van Kid
Kid
Hij probeert een beetje Game na te apen ofzo.. Kheb nu net 3 luisterbeurten erop zitten, en ik moet zeggen dat het album me niet tegenvalt. Het is gewoon precies wat je verwacht van Birdman. Een klein uur gevuld met gepraat over geld, geld en.... geld natuurlijk.. Dat maakt het niet slecht, integendeel. Qua beats is het album zeker voldoende. De flow van birdman is alleen matig, daardoor kan ik er niet heel lang achter elkaar na luisteren. Maar voor mensen die 5 Star Stunna konde digge vinden dit vast ook weer vet. 3*

avatar van NL_RAPPIN
Ik heb deze CD orgineel (deluxe) maar op de achterkant staat dat op Written On Her (Remix) ook Flo Rida meedoet maar ik hoor hem helemaal niet .

avatar van NL_RAPPIN
En hij gaat als het aan hem licht ook maar een Rock album maken die ook Priceless zal gaan heten.

Ja Priceless 2

avatar van Kid
Kid
Bij nader inzien is het toch geen voldoende. Reden is toch de uitermate slechte flow van vogeltjesman

avatar van GijsV
Bepaald geen hoogstaande teksten, maar de beats zijn wel keihard! De features ook. Lekker album.

Gucci-Mane
Money to Blow is gewoon Priceless. YMCMB in topvorm. Domineert de game , niet tegen te houden.