The Slew - 100% (2009)

8. Shackled Soul
  9. Southeast Soliloquy
  10. Battle of Heaven & Hell
avatar van LittleBox
Dat twitteren is zo gek nog niet. Via Nico Dijkshoorn op het pad van dit album gezet. Klinkt erg lekker.

Haha! Ik las het ook al ja, ik ga hem binnenkort maar eens even luisteren.

avatar van Rhythm & Poetry
Staat ook op de luisterpaal, ben het nu aan het checken. Heeft ook wat hiphopinvloeden is het niet? (Edit. ja dus)

Leuk dat wat softe rock, weinig spannende electronica en aardige maar niet bovengemiddelde hiphopinvloeden toch voor een redelijk strak geheel kunnen zorgen. 100% is een evenwichtig album, dat nergens echt bijzonder wordt (of het moet het feit zijn dat deze weinig bijzondere muziek toch lekker klinkt) en waar de nummers weinig van elkaar afwijken. Misschien is het juist daarom wel een mooi geheel dat zeker nog op wat luisterbeurten kan rekenen.

tuktak
oeverloos gescratch met strontvervelende gitaren. daar zit toch niet op te wachten, zeker niet van kid koala.
doet me nog het meest denken aan die briljante versies van ondermeer carlos santana: YouTube - Eric Clapton Shreds with Carlos Santana

LocoHermano
Ik kan me niet herinneren ooit zo lekker over een plaatje te zijn gestruikeld. Op het moment dat ik de Plato in Utreg binnenschuimde schalde dit door het etablissement. Blijkt een huwelijk te zijn tussen ene Kid Koala en een paar figuren uit Wolfmother, maar klinkt als het nageslacht van old-school Funkadelic vergezeld door een roedel Beastie Boys. Ik ben het met Nico Dijkshoorn eens, topplaat! Vind ook de producer van dit gezelschap: 'I haven't heard anything this crazy since Paul's Boutique', luidt de boodschap van Mario Caldato Jr.