I Smooth 7 - Ghetto Life (1995)

1 stem

Label: Mad Sounds

1. Intro (0:34)
  2. Coolin' in the Ghetto (4:51)

met Mista Mad Pup

3. For da Love of the Ghetto [Remix] (4:30)
  4. Strugglin' (4:51)

met Abstract Rude, Ganjah K, Minister Too Bad en Volume 10

5. Ghetto Life (4:12)
  6. My Hood in da Summertime (4:35)
  7. I Smooth 7 (5:27)
  8. So Much Luv (5:22)
  9. Kings & Queens (5:25)

met Medusa

10. Goin' All Out (4:18)
  11. Sets N da West (4:45)
  12. Nina (4:43)
  13. What's the Real? (8:49)
RedLightCityBoy
Dit is de achterkant van de hoes.

|Joël|
'T is maar net van welke kant je ertegenaan kijkt.

avatar van Timmie
Ik heb dit album alleen met 18 tracks het is allemaal G-funk met mindere nummers en betere...

Raeno1
Klinkt erg fijn, de eerste 2 nummers zijn vooral erg catchy. (Intro niet meegerekend)
I Smooth 7 heeft een erg apart stemgeluid en springt er daarom voor mij wel tussenuit als G-funk artiest in 1995, de hoogtijdagen dus. De onderwerpen zijn vrij standaard, maar het geheel luistert erg prettig weg. Funky beats die nergens kaal aan doen, doordat er volgens mij hier en daar nog wel eens naar Zapp & Roger gekeken is. Prima Plaat.

avatar van 5713Finest
Een van de meest ondergewaardeerde G-Funk producties!!