t.A.T.u. - Waste Management (2009)

Rusland

3. Sparks (3:09)
  4. Snowfalls (3:15)
  5. Martian Eyes (3:09)
  6. Little People (3:28)
  7. Waste Management (2:50)
  8. Running Blind (3:41)
  9. Fly on the Wall (4:04)
  10. Time of the Moon (4:36)
  11. Don't Regret (4:37)
  12. White Robe [Fly_Dream Remix] * (5:30)
  13. Running Blind [Transformer Remix] * (3:52)
  14. Don't Regret [Sniper Remix] * (4:58)
avatar van NewYorkCityLight
Waarom staat de Intro er niet op . Dat vond ik het beste nummer van de russische versie!

En ik vond die andere hoes ook veel leuker. Ik ga denk ik maar voor de russische versie. Als ik die nu wel ergens kan vinden!!

avatar van Waste Management
Aha, hier heb ik lang op gewacht, vanaf 15 December te koop. Ik ben benieuwd.

avatar van Editoor
Waste Management schreef:
-moderator knip-

Het is onnodig om dit complete bericht te quoten.

Hoe jij op een 4,5 bent gekomen is mij echt een raadsel.

Editoor schreef:
Ik heb even het gemiddelde uitgerekent en dan kom ik op 3,27 uit.

Je praat zelf ook in raadselen, anders.

avatar van NewYorkCityLight
Ik vind het album een beetje slecht geproduceerd, de engelse teksten lijken er gewoon opgeplakt. Maar veel kan ik er denk ik niet over zeggen, aangezien dat alleen maar de youtube versies zijn, en niet de HQ versies.

Editoor schreef:

Hoe jij op een 4,5 bent gekomen is mij echt een raadsel.
Ik heb even het gemiddelde uitgerekent en dan kom ik op 3,27 uit.
Pfff oeps, sorry maar foutje moet kunnen

Russische versie is veel beter. Ik mis hier ook de intro. De nummers die Engels zijn ingezongen zijn niet zo goed als hun originele nummers.

skipy05 schreef:
Vind ik juist van wel.

avatar van Waste Management
Ik luister het album constant en verveeld niet. Mijn favorieten op dit moment zijn: Little People, Fly on the Wall en Running Blind

avatar van NewYorkCityLight
Gaat er ook nog iets van een release in Nederland komen?? Zal wel niet toch, nu ze officieel gestopt zijn.

NewYorkCityLight schreef:
Idd, ik was van de week in de stad (Utrecht), ben alle Free Record Shops af gegaan en zelf bij MediaMarkt gekeken maar nee hoor. Dus laat ik het hier bij zitten

avatar van Waste Management
Eindelijk, het 3de engelse album van t.A.T.u. is 15 december uitgekomen. Met verrassende nummers.

Mijn review van het album Waste Management van t.A.T.u.

01. White Robe (3,5)
De openings nummer, opent lekker met een Pop/Dance beat en er tussendoor hoor je een vleugje Electronica en wat een gave outro op het einde, lekker dansbaar.

02. You and I (2,5)
1 van de Pop/Rock nummers van het abum, het nummer is oké maar het refrein is te herhalig.

03. Sparks (3,5)
1 van de Electronica/Pop nummers, Opzich wel leuk om alleen Yulia te horen (in Martian Eyes is Lena alleen en in het Russisch te horen).

04. Snowfalls (4,0)
Snowfalls heeft een gave intro en de coupletten zijn netjes verdeeld, een heerlijke Electronica/Pop nummer.

05. Martian Eyes (3,0)
Is wel een mooi nummer, wat zingt Lena mooi zeg, jammer dat er geen engelse versie is.

06. Little People (4,5)
Mijn meest favorieten nummer van dit album, wat een lekker dansbaar nummer. In het midden van het nummer hoor die Electronica beat goed naar voren komen, heerlijk.

07. Waste Management (4,0)
Het enige Instrumental nummer, de geluiden klinken heel spannend en ik krijg er zelfs kippenvel van.

08. Running Blind (4,5)
Weer 1 van mijn favorieten, wat een heerlijke Electronica/Dance nummer is het, lekker om op te dansen in de clubs, geweldig.

09. Fly on the Wall (4,5)
Alweer 1 van mijn favorieten, net als Running Blind is Fly on the Wall een heerlijke Electronica/Dance nummer maar dan wat steviger en klinkt ook echt als een stalk-achtige nummer, heerlijk.

10. Time of the Moon (3,5)
Is een geweldige Pop/Rock nummer, vind het zelfs nog beter dan You and I, Vooral Lena zingt geweldig in het refrein.

11. Don't Regret (2,5)
De afsluiter van het album, klink rustig, klinkt iets minder mooi dan ik had verwacht, de Instrumental versie op de Russische versie van het album is toch nog beter.

Burzum
NewYorkCityLight schreef:

Zijn die ermee gestopt? Of gewoon even non-actief?

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Officieel het tweede.

avatar van NewYorkCityLight
Ja, eigenlijk officieel het tweede maar ik verwacht er niets meer van.

Aangezien er ook niets meer aan promotie wordt gedaan voor hun nieuwe album. Die hebben ze gewoon nog maar even snel uitgebracht, zodat ze in ieder geval die winst nog mee konden pakken.

avatar van NewYorkCityLight
Hij is te koop op bol.com .

Levertijd : 2-3 weken.

Maar ik wil de russische versie...

avatar van Waste Management
Heey, ik heb hem besteld via Bol.com. Kan niet wachten tot ik het CD heb.

avatar van Waste Management
Ik heb de CD ontvangen maar de nummers lopen wel in elkaar over maar moet toe geven dat het leuk is. De nummers klinken ook wat duister en dansbaarder dan normaal. Top

avatar van Delphi 92
Fly on the wall is een heel goed nummer. De rest vind ik minder..

avatar van Waste Management
''Snowfalls'', ''Little People'', ''Running Blind'' en ''Fly on the Wall'' zijn de beste nummers

Ook de 'Transformer Remix' van 'Running Blind' is goed