Emotional Joystick - Bellicose Pacific (2003)

Electronic
Label: Zod

1. Eight (3:20)
  2. Majik Johnson (3:09)
  3. Hollowsquare (4:43)
  4. Muddy and Sloppy (2:49)
  5. Next Time (3:39)
  6. Patch32 (3:12)
  7. Disfunked (3:09)
  8. Rotterdam (2:37)
  9. The Remington (5:24)
  10. Hardcore #1 (3:59)
  11. Tonight Is a Lie (2:56)
  12. Ignite (2:42)
  13. Untitled (6:27)
avatar van Jeroen enzo
Voor iedereen die dit nog niet kent..;

een tip voor de IDM liefhebber !
Emotional Joystick houdt er een eigen stijltje op na, wat liefhebbers van Aphex, Mu-ziq, enz wel kunnen waarderen denk ik.
Het valt een beetje onder de ''bleeps'n'breaks'' ofzo

dit is volgens mij het enige cdtje wat er van Emotional Joystick te krijgen is,
rest is op vinyl verkrijgbaar. Dit is een ''best of''.

avatar van Onderhond
Erg mooi materiaal dit. Inderdaad een eigen twist, klinkt wat vrolijker en aandoenlijk dan de meeste IDM, wat opgewekter.

Dikke 4* tot dusver, maar zal wel op 4.5* uitkomen. Erg erg leuk dit

avatar van Jeroen enzo
Ik dacht wel dat je dit kon appreciëren OH.
Zijn we het toch nog een keer eens..

avatar van Onderhond
En daar is die 4.5* dus. Zit hier naar Ignite te luisteren, en da's toch werkelijk prachtige muziek. Met erg veel aandacht voor de melodie, tegelijktijd ritmisch erg cool, en nooit voorspelbaar. Goodfella en tovenaar, laat wat jullie horen. Erg leuke, opgewekte en luchtige "breakcore"/"IDM". Gewoon een erg lekker album

avatar van bas
bas
het gaat hier nogal eens naar een 'vrolijke'chaos, wat ik niet echt kan waarderen. Zolang het rustig aan blijft, is het goed aan te horen, maar zodra hij van de toren gaat blazen zet ik liever m'n koptelefoon af. wat een circus aan geluiden!