Slowdive - Catch the Breeze (2004)

Label: Sanctuary

1. Slowdive (5:15)
  2. Avalyn I (4:51)
  3. Morningrise (4:19)
  4. Catch the Breeze (4:17)
  5. Golden Hair (4:01)
  6. Shine (5:20)
  7. Albatross (5:14)
  8. Golden Hair [Live] (3:41)
  9. Spanish Air (5:57)
  10. So Tired (4:03)
  11. Alison (3:48)
  12. Country Rain (3:33)
  13. Machine Gun (4:21)
  14. When the Sun Hits (4:45)
  15. 40 Days (3:15)
  16. Souvlaki Space Station (5:58)
  17. Dagger (3:30)
  18. Here She Comes (2:16)
  19. Melon Yellow (3:51)
  20. Sing (4:49)
  21. Blue Skied An' Clear (6:52)
  22. Crazy for You (5:59)
  23. J's Heaven (6:46)
  24. Vision of La (1:45)
  25. Rutti (10:03)
avatar van the viking
Vreemd genoeg nog geen berichtjes bij deze dubbelaar. Meeste nummers ondertussen opgehengeld en deze zweverige dromerige (geen saaie )muziek bevalt mij wel! Prijsnummers zijn voor mij Catch the Breeze,Spanisch Air,Some Velvet Morning,Machine Gun en When the Sun Hits. Ga 'm denk ik maar aanschaffen! 4*

Woutt
De live-versie van Golden Hair is zó adembenemend. Lange intro, maar als dat eenmaal over is, splijt de hemel ook voor je los. Wát mooi.

Woutt
Dat is trouwens een cover van Golden Hair van Syd Barrett, hoor ik net.

perfume
Prachtig verzamel album van deze rasechte shoegazers! Aan nummer 21 "Blue Skied An' Clear heb ik goede herinneringen!

perfume
Na lang zuchten wikken en wegen en twijfelen heb ik deze parel(voorlopig ) toch maar in mijn top tien gezet! Gewoon heel erg mooi dit!

avatar van ChrisX
OK, kan iemand mij vertellen of het nodig is om dit album te kopen als ik de 2CD editie (2005) van Just For A Day en Souvlaki heb?

avatar van MartinoBasso
ChrisX schreef:

Zeker NIET kopen dan

avatar van hpdewin
MartinoBasso schreef:

Zeker NIET kopen dan

tuurlijk wel
Op deze verzamelaar missen bijna geen nummers hier staan alle nummers op die ik erop had gehoopt