Robin Thicke - Sex Therapy: The Session (2009)

R&B
Label: Star Trak

1. 911 * (0:22)
  2. Mrs. Sexy (4:23)
  3. Sex Therapy (4:35)
  4. Meiplé (4:02)

met Jay-Z

5. Make U Love Me (3:02)
  6. It's in the Mornin (3:01)

met Snoop Dogg

7. Shakin' It 4 Daddy (3:52)

met Nicki Minaj

8. Elevatas (4:39)

met Kid Cudi

9. Start with a Kiss * (1:18)
  10. Rollacoasta (4:15)

met Estelle

11. Million Dolla Baby (3:11)

met Jazmine Sullivan

12. 2 Luv Birds (3:36)
  13. I Got U * (3:02)
  14. Jus Right (2:50)
  15. Mona Lisa * (3:34)
  16. Brand New Luv * (3:01)
  17. Diamonds (4:06)

met The Game

Kan niet wachten op dit album. Zo te zien is hij flink wat samenwerkingen aangegaan, in tegenstelling tot zijn laatste album.. ben erg benieuwd! Vooral naar de samenwerking met Jay-Z en Kid Cudi

avatar van SiriusBart
Mijn versie heeft 17 nummers.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Pas de tracklist dan aan . Er zijn inderdaad twee versies.

avatar van indie-nerd
CHIEP schreef:
Pas de tracklist dan aan . Er zijn inderdaad twee versies.

Die heet ook anders: Sex Therapy: The Experience

avatar van Silky & Smooth
Ben benieuwd... ZIjn eerste album was super, maar de tweede kon me niet echt boeien.

(Geen Lil' Wayne trouwens )

avatar van Reijersen
Erg zwoel album van Thicke. Maar ik vraag me nu nog steeds af wanneer hij nu een begint met zingen. Dat doet hij namelijk het hele album niet.

avatar van hank2
Silky & Smooth schreef:

(Geen Lil' Wayne trouwens )

Gelukkig niet nee.

avatar van Silky & Smooth
Ik vind Wayne en Robin Thicke een goede combinatie. Al hun nummers klinken goed. Het album is trouwes wel chill op eerste gehoor. Beter dan zijn tweede. Alleen zijn stem is best wel veranderd...

avatar van 0kk0 Babaratski
ligt het nu aan mij of lijkt die gast op de front niet normaal veel op meneer Timberlake???
niet dat het me boeit, maar de plaat siert toch de beginpagina, en ja, als je niets te doen hebt zoals nu...

avatar van NewYorkCityLight
Sex Therapy vind ik wel een leuk nummer.

avatar van Wadjoe
Had in eerste instantie niet in de gaten dat dit een nieuw officieel album van Thicke was. De 'cheesy' titel en afschuwelijke cover art gaven mij de indruk dat het een soort van mixtape was.

Sex Therapy klinkt over het algemeen erg ongeïnspireerd. Vreselijk om al die gastartiesten op dit album te zien, want voor mij zat de kracht van Thicke juist in z'n solo nummers.

De meest onbegrijpelijke featuring is toch wel Nicki Minaj. De nieuwe Lil' Kim, maar dan nog wat trashier. Het dieptepunt van Sex Therapy dus.

Wat me vooral stoort aan de featurings, is dat Thicke zich aanpast aan de stijl van deze gastartiesten in plaats van andersom. Met als resultaat dat elk van deze nummers, met uitzondering van Million Dolla Baby, ongelofelijk slecht en ongeïnspireerd klinken.

Vast en zeker dat Pharrell Williams het een leuk idee vond om Thicke op te schepen met gastartiesten die hem niet passen en snel een nieuw album uit te brengen, ongeacht de kwaliteit. Opluchting is wel dat Lil' Wayne voor een keer ontbreekt.

Gelukkig staan er dan nog wel wat tracks op waar Thicke laat zien wat hij kan. De grote topper (redding) is Mona Lisa. Klinkt toch weer lekker zoals op z'n twee voorgaande albums.

Al om al een flinke teleurstelling met hier en daar wat lichtpuntjes. En dat terwijl ik net de man z'n stijl begon te waarderen.

avatar van Kos
Kos
Haha, Shakin' It 4 Daddy heb ik live gezien bij David Letterman. verbijsterend slecht kutnummer.

avatar van Wadjoe
Kos schreef:

Exact, had deze ook gezien. Destijds geen comment geplaats, maar wat een drama.

avatar van realmadrid23
Silky & Smooth schreef:

een goede combinatie??. er komt alleen maar troep uit zijn smoel. wayne is voor niemand een toegevoegde waarde.
gewoon rommel.

avatar van Silky & Smooth
Haha heb je Tie My Hands wel eens gehoord? En ik vind All Night Long en Shooter ook wel betere Lil' Wayne nummers.

avatar van NewYorkCityLight
Dat nummer met Estelle zag ik vanochtend op TMF (of MTV) langskomen en die vond ik wel aardig.

avatar van realmadrid23
Wadjoe schreef:

Exact, had deze ook gezien. Destijds geen comment geplaats, maar wat een drama.

club banger

avatar van Ashton
Hier staan toch ook weer een paar Thicke pareltjes op hoor. Helaas zijn de gebruikelijke missers ook weer aanwezig, maar al met al zeker niet minder dan Something Else

avatar van Reint
Jongens, ik heb een vraag. Aan het begin van Rollacoasta zit een 'hook', gezongen door Estelle (''it's fashion, it's strobelight''). Ik vroeg me af of dit van een ander nummer is gesampled, want het kwam me al bekend voor toen ik het nummer voor de eerste keer hoorde. Iemand?

avatar van Madonna
Een lekker album. Luistert lekker weg. Het hoge stemmetje doet mij ook denken aan Justin Timerlake. De liedjes zouden ook door hem kunnen worden gezongen. Funky, soul achtig... ja, is ok!

- 3 -